Liga šampiona!

1. I ja mislim da će tekma biti odlična. Mnogo lepša nego Atletiko-Barsa. Mada na Atletiko-Barsa......biće lomljavine...uglavnom Barsinih igrača. Atletiko neće završiti sa 11 nikako :)

2. Biće standard, penal ili 2 i crveni karton.

3. Ја сам у првој утакмици био отписао Манчу, али је дефинтивно показао да зна да игра одбрану и да су јако опасни из контри. Навијам да Бајерн прође, али ће бити тврдо...

4. Ali nekako sam siguran da će meč biti brz i lud. Dok Barsa - Atletiko mi miriše na smor pomalo.

5. Пресудне ће бити Барсине глумачке способности.

6. Ne znam, ja na toj tekmi Atletiko-Barsa vidim produžetak i onda će ovi cigani iz Katalonije nekako da prođu na penale.

7. Ma laganih 0-2 za Barsu. Fazon Fabregas i Mesi iz penala. Mnogo vise iskustva imaju od Atletika, iako bih naravno voleo da izbace patuljke smdljive, mislim da ce tesko da se desi. Pre ce Mancester da izbaci Bajern nego ovi Barsu.

Realno, Mancester jeste mnogo veliki tim, ali od koga su sve gubili ove sezone, daje mi za pravo da mislim da ce 3 da prime lagano. Ne moze jedna dobra partija da obrise sve izgubljene utakmice u proteklih par meseci. Pritom, osecam da ce opet da igraju Kleverli, Butner, Rafael i kompanija, tako da ce ih pojesti Nemcuge...

8. Mančester je tim koji je apsolutno imao najmanje šansi za prolaz dalje od svih timova koji došli u četvrt finale i tu se ništa nije promenilo posle prve tekme. Preslabi su jednostavno. Ferguson se raspadao u LŠ sa ovim timom a kao će Mojes da uradi nešto. Džaba ime i veličina kad su očajni ove sezone.
    Sa Fergusonom ne bi imali apsolutno nikakve šanse a ne sa Mojesom. Ja bih voleo da Mančester iznenadi govna bavarska al to je realno koliko i da Srbija osvoji svetsko u fudbalu sa Žonpijem na klupi.

9. Može li da se igra u kladionici da će za Barsu biti dosuđen penal? Ili možda crveni za Atletiko?

10. Ne znam to, ali ima ono da će biti ili neće penala/crvenih kartona. Dobre kvote.

11. Moze u Meridianu sve...

12. Iskreno, i ovaj Atletiko, sa onim Kostom na čelu, mi je ciganska ekipa, ali opet ulazim u dilemu srpskih izbora - manje od dva zla.

13. samo je kosta cigan ostali su ok

14. tvrdim odgovorno da je inijesta uz ćavija najbolji igrač barse. Ne baca se, ne žali se, ustv jeste jednom se bacio al su ga cijelu utakmicu lemali, a realno je genije

15. Uzdam se da će Runi da reši u njihovu korist. Premalo mu treba da da gol, valjda će imati to premalo.

16. cavi i inijesta jedina gospoda u barsi posebno cavi,inijesta mi je nekako smesan ko smoki haha

17. Ali je zato Inijesta najveći majstor!

18. Resava Bajern pitanje pobednika vec do poluvremena.

19. Наврзите се на мене колико хоћете, али ја волим Барсин фудбал. Навијам за њих данас.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.