Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
BUSI PHAHAAHAHHA
I SVE ŠTO SAM STEKO
http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/049/439/size_640x360/Heynckes.v1366643827.jpg
RAZJEBAĆE NEKO
Dzankee, ne znam kako da ti kazem, ali sinoc nije igrala Barsa nego Bajern. To su ti oni Nemci, cobani budale.
Mister no, ne seri. Zamenio si stvari-on se penzionisao jer mu bajern nije ponudio novi ugovor. Inace, pre polusezone su najavili da nece produzavati ugovor sa njim jer zele da ekipa igra atraktivnije. Uostalom kako je mogao da zna da je, kako ti kazes, "obrnuo igricu" 7 meseci pre nego sto je osvojio trofeje?
Towelie, aludirao sam na Barsin pickarski stil igre, poz
Ovo što Džanki kaže, počo Bajern da smara u pičku materinu sa ovim Gvardiolinim sranjima.
Em sto smaraju, em sto ih osramoti Real.
Koliko neki ljudi jedu govna, Prosinecki dodje i od govana pitu napravi, i onda tu dodje neko da sere kako na piti fali slaga i jagoda odozgo.
Zvezda nikad bolje nije igrala sa nikad losijim timom kao dok je bio robi. Dovoljno mi je bilo sto je zabranjeno bambusanje na palac lolo
колумбија ће да буде изненађење, пајсад шта ти ја кажем
Они играју док судија не свира крај, швабо је то.
Сад кад се Хитлер воздигне и окупира Шпанију.... Видећете ви.
Sa kakvim timom je igrao Pižon i bio prvi na tabeli?
koliko ljudi velicaju tog prosineckog,pa to je neverovatno.nista nije uradio,istina,nije ima sa cim,al opet je cinjenica da nije nista uradio.on uveo novi stili igre,ovo-ono.letargicni k'o i sada.
Žao mi je Ćabi Alonsa...
Pa pizona su oterali dok je bio prvi, isto ko hajnkensa...ko ih jebe i jedne i druge.
Zamisli bio ti los bajern i dovedes gvardiolu. Haos.
kakav ovo smrad na inače prozračnim i ozonom bogatim sporckim temama?
aha, bio riha!
kakvu je postavu izveo murinjo smesno ahahhaha pa dupli autobus
http://www.rezultati.com/utakmica/Q5OskTWQ/#postave;1
Ладно је ставио ставио бека на крило. Рецепт ла Славиша Стојановић. Зато ће да изгуби. Човек има три пута јачи и скупљи тим и игра овако зихерашки. Не знам ко ово може да подржава ал ајд, има нас разних..
Чудни су путеви Мурињови...
И сви воде кроз циган-малу у предграђу Сетубала.