U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A u kurac, jeste, evo sad opet gledam članak. Simpatišem Bejern pa sam u fazi poricanja očigledno.
Napred Atletiko i Kosta ciganin!
I ja sam simpatisao bajern pre gvardiole...mada ne mogu ni da navijam za ekipu u kojoj je prvi napadac kroat plus jos jedan sciptar u ekipi los sam covek jbg
Vode konji.
Hahaha, piša Murinjo!
Biće u finalu garant. A onda sledi zabava.
Najjači napad protiv najjače odbrane, što bi Ameri rekli - what happens when unstoppable force meets immovable object?
Neko će deliti sa nulom.
AJDEEEE BRE, PRSKAJ PO GOVNIMA MAMU IM JEBEM !
Meni je kriminalno što ljudi masovno hejtuju Murinjov pristup, a on je tako jebeno brutalan.
Opala sta sad?
Lako je atletiku kad su crveno-beli
ОПА БРЕ
Колико је готиван овај Атлетико па то није хумано.
Zar ja jedini navijam za jednu od Srpskih kolonija u Engleskoj?
Kapiram, ja navijam za njih još od Kana, Efenberga, Elbera, Šola, Lizarazua i tog društva, jebiga sad su se trenutno zadesila ova dvojica, štaš. Mada mi mali Šipac čak i simpatičan.
A ne gotivim Gvardiolin fudbal ama ič.
JEBI ČELZIJA!!!!!!1
Саће Ивановић 3 комада у буљу да им забоде
ЕДИТ: мада иначе и нисам неки љубитељ челзија, нити имам нешто против атлетика, али нешто ме ноћас вуче за њих да навијам. Ваљда зато што су почели сви да мрзе Муриња, па из ината.
Боли ме курац за српску колонију, не бих навијао за Челси ни да им по крилима играју свети Саво и Никола Тесла.
Mare, ja gotivim obe ove ekipe...najvise zbog el nina.
Mister No, od tog perioda ih i ja gotivim s stim sto gotivim i dortmumd jos od jana kolera i ekipe pa sam u nemackoj podeljen. A i ovaj bajern nonstop ima neke salihamidzice jebo im pas mater.
Mada mi mali Šipac čak i simpatičan.
Ni da zna da igra fudbal kao Matić ne bih ga voleo mamu mu jebem šiptarsku... Kad su osvojili ligu šampiona trčo po terenu sa zastavom švice i ''kosova'' dripac maleni.
Не волим ни Атлетико ни Челси, али бих више волео да Атлетико прође у финале.
Али смем да се кладим да Реал осваја Лигу Шампиона ове сезоне па макар и на пенале. Реалова одбрана можда није савршена, али напад јесте толико јак да нема те одбране на свету која може да га заустави. Плус што се против Бајерна показало колико је Реал јак у прекидима.
Navijam za Atletiko al jebaće ih Murinjo u drugom.
pseto88, ma Braco legenda, nije igrao samo golmana, a jes da vazda imaju uvek nekog Hrvata jeboimpasmater, to je istina. Niko nije savršen. Da je Klopov Dortmund prva ekipa koju sam gledao verovatno bih za njih navijao, to je fudbal po mom ukusu.
Ali i Čolo Simeone je gotivan u pičku materinu, nije da hejtujem čika Hozea.
Bas ovo sto mare kaze, pola pola imao zastavu smrad.