Liga šampiona!

1. Real i barsu mrzim po difoltu.

2. NAPRED ATLETICO, da sjebeš fensi klubove, a dogodine u drugu ligu lolololol

3. Joooooj nek ih nabije Atletiko u finalu, da pomru od muke ko bonus! Serem im se na zlatom izvezeni grb sa krunom.

4. Šteta što se tako desi da neki slepci k'o Simeone dođu do finala. Najveći đubretar terena sveckih dok je igrao.
    Ali hvala Bogu, to je čudo za jednu sezonu i Anćeloti će to već rešiti. A dogodine borba za opstanak velikom šiptaru Simeoneu.

5. Čuvam Vajferta za finale da metnem na ili da Real pobeđuje ili da ga Ronaldo meće.

6. Jebaće Karlo Čoloa, šiptarsku njušku k'o tuđeg.

7. Ja isto kontam da real dobija, posle onog silovanja bavaraca. Mada, ovaj treci go sto dao atletiko je jebeno predobar. Timski do kraja

8. Simeone je bio prekul igrac

9. To Čolo mađijo! Al' mi je drago što su onako snažno ojebali.

10. još da je ostao falkao joj mitreeeee

11. Simeone je bio borac koliko se secam. Vidim da su i ovi atletikovci pizdurine najgore, nije ga ni pipo trista puta pao, pa izmena pa govna. Al to svi rade. Zato sam i presto da gledam fudbal jer se igra zbog para a ne casti

12. Ovo da će Atletiko u drugu ligu nije uopšte daleko od istine. Saće rasprodaja 5 najboljih igrača i to je to za sledećih 40 godina opet.
    Lakše će Real protiv Atletika, da su na Murinja naleteli bilo bi čupavije. Poznaje ih u dušu.

13. Jedini kul potez Čoloa u karijeri je što je jeb'o Savićevićevu ženu.

14. u pravu bokser. Od sirotinje nikad čoek

15. Vidim da su i ovi atletikovci pizdurine najgore, nije ga ni pipo trista puta pao, pa izmena pa govna

Da je Čelzi onako odugovlačio sad na utakmici, i ono sranje sa izmenom, ne bi ga oprali ni Dunav ni Ssava mes dana.

16. Pa ako se setimo finala Real-Valensija, svakako je Real favorit jer imaju to iskustvo redovnog igranja u finalima, umeju da smirenije udju u utakmicu takvog znacaja. Medjutim, ako Atletiko osvoji titulu, i ako se setimo da su na Kalderonu tukli Real 0-1, a kod kuce igrali 2-2, Real ce biti favorit u odnosu 55:45.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.