Liga šampiona!

1. Simeonea sam gotivio i kao igraca i sada kao trenera a murinja gotivim jer je murinjo.

Voleo bih da je ova tekma finale.

2. Hahahahahaahah ispuši ga Murinjo.

3. Pa ne igra on u zvezdi

4. Не знам, има још пола сата, мислим да нисмо све још видели.

5. 2:2 konačno, bar ja cenim.

6. E mislim da je sada gotovo

7. svaka čast, zasluženo.

8. Dobro bre, nisam reko da bi mu dao da me jebe u dupe, nego da mislim da je ok igrač, nezavisno do masovnog genocida koji bih želeo da sprovedem etničkoj grupaciji kojoj pripada.
    OPAAAAA!!!!! NIŠTA BEZ TURČINA!!!!

9. TRPAAAAAAJ BORANIJUUUU!

10. Jebo me ker izmalerisah.

11. Прељепо. П Р Е Љ Е П О. Па ти паркирај аутобусе и шинобусе колико оћеш.

12. CRVENO BELI
    ORI SE CEO STADION

13. директоре ЧУКАММ!

14. Meni je ovaj Luiz uvek bio drvo... Nego, nemosh pobediti spansku ekipu ako ti stoper i bek igraju u veznom redu, ne vidim logiku tu. A i Eto je deda, vidi se da je u konfliktu sa krstenicom.

Bravo za Atletiko, uz njih sam u finalu.

15. Ја мислим да ће мадриђани изаћи ко победници из овог финала!

16. Ово је превазишло сва очекивања, свака им част. Константни су целе сезоне а имају само 2,3 праве измене, нереални су скроз.

17. Slažem se sa tobom Odža. :)

18. Jebace ih real metodom Analnom!

19. Nadam se da su Ninković i Mijailović gledali utakmicu i videli kako se izvodi penal. Murinjo je napravio grešku sa prvom izmenom, sjebo se što je ostavio Terija da igra celu utakmicu. Atletiko zasluženo u finalu. Navijaću za njih zbog boja i zato što su sirotinja i i zato što ne želim da hrvat osvoji ligu šampiona. Iskreno mislim da će ih Real pojesti u finalu, strašan napad imaju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.