Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ODBRANA REALA: "Čekaj bre Mesi! Stani rođače! Eeeeej bre šta si se uživeo! Vidi ga debil nije mu dosta jedan gol..."
Sinoć nije igrao moj ljubimac Inijesta.
Ma utakmica bila govno.Realno, dok je Murinja u Realu, umjesto el klasika gledaćemo tekme tipa Ćezena-Salernitana.Barsu odavno ne gotivim nikako,ali kapa im se skinuti mora-kidaju.Gore pomenuti trener je sigurno veliki fudbalski znalac,al previše se kurči,ošamario bih ga rado.Volio bih da Junajted uzme pehar.
Potpisujem.
A Ronaldu bih kao posvetu, puštao Gipsy od Šakire.
Ajd i ja da se potpišem.
Моште ви да причате шта 'оћете, али игра Барселоне објашњава у више нивоа!
Ne mogu da volim klub koji je već godinama simboliše nesportsko ponašnje i klasičan ciganluk. Ne mogu da volim klub čiji navijači zvižde himni svoje zemlje. Mogu da mrzim klub koji nikada nije mogao dostojanstveno da prihvati poraz. Mogu da mrzim klub koji stalno potencira priču o fer pleju, a sve i jedan njegov član zna da oni fer plej nisu videli ni na televiziji.
Da, inače su svi klubovi poznati po poštenju.
Murinjo đe god je bio jeo je govna po medijima.
I Ferguson zna da kenja u medijima.
Arsen Venger se non-stop žali na suđenje, il mu je visoka trava, il duva vjetar i slično.
Kaži mi jedan veći tim koji se ne ponaša džukački. Znači svi kenjaju i imaju apsolutno pravo na to.
I ja zviždim himni Bosne i Hercegovine zato št je moja himna 'Bože pravde'. Od kad su nam i nju ukinuli, moja himna je 'Moja republika'. A onaj instrumental u vidu himne BiH organski ne podnosim.
A o fer pleju - jel treba da Barsa igra na fer plej a da joj neki tamo nafurani igrači lome noge samo zato što igraju protiv Barse? Izvini, molim te.
Treba svi kolektivno da se divimo takvim klubovima (Barselona, Ajax, Arsenal, Mančester) zato što su savršeno organizovani i sami prave svoje igrače, zna se ko šta radi i planovi se prave za narednih 10-20 godina. Poserem se ja na tim koji daje 200 miliona eura za prelazni rok i ništa ne uradi (a svi su se našli uvrijeđeni kada je u pitanju Mančester Siti, Čelzi, svima oni smetaju zato što imaju para i grabe i šakom i kapom a ove ojebine iz Madrida plaćaju manekena 100 miliona, ej, jebote)
Јебаће их Манчестер. Једва чекам.
Real katastrofa. Uporedite onaj Real dok su igrali Zidan, Figo, Morientes, Raul, R. Carlos i ostali...i ovo govno od tima.
Znači taj pičkopaćenik Ronaldo + odvratni glavonja cavi alonso koji je najmanje fer plej u svetu fudbala, jebem mu mater igrač koji samo hoće na kurvaka da udari + retardirani Pepe wanna be Gatuzo + još pola tima ne vrede kao jedan Zidan. Jednostavno nemaju dovoljno jak tim da mogu da pariraju Barsi trenutno.
Mada nikad nisam podnosio ni barsu ni real tako da mi puca kurac, al ono sinoć je bilo sranje u svakom slučaju.
Murinjo đe god je bio jeo je govna po medijima.
I Ferguson zna da kenja u medijima.
Arsen Venger se non-stop žali na suđenje, il mu je visoka trava, il duva vjetar i slično.
Kaži mi jedan veći tim koji se ne ponaša džukački. Znači svi kenjaju i imaju apsolutno pravo na to.
I ja zviždim himni Bosne i Hercegovine zato št je moja himna 'Bože pravde'. Od kad su nam i nju ukinuli, moja himna je 'Moja republika'. A onaj instrumental u vidu himne BiH organski ne podnosim.
A o fer pleju - jel treba da Barsa igra na fer plej a da joj neki tamo nafurani igrači lome noge samo zato što igraju protiv Barse? Izvini, molim te.
Treba svi kolektivno da se divimo takvim klubovima (Barselona, Ajax, Arsenal, Mančester) zato što su savršeno organizovani i sami prave svoje igrače, zna se ko šta radi i planovi se prave za narednih 10-20 godina. Poserem se ja na tim koji daje 200 miliona eura za prelazni rok i ništa ne uradi (a svi su se našli uvrijeđeni kada je u pitanju Mančester Siti, Čelzi, svima oni smetaju zato što imaju para i grabe i šakom i kapom a ove ojebine iz Madrida plaćaju manekena 100 miliona, ej, jebote)
Što jes jes.
Надам се да ће Видић да подигне пехар.
Odustajem od rasprave.
Besmislena je potpuno.
ja se smao ne bih složio da je maneken... lik trenira 8 sati dnevno, i većina tih fudbalera voleli ih mi ili ne uprkos talentu mnogo su radili ne bi li postali to što jesu. ranaldo (debeli) je ranije bio senzacija, ije normalno koliko je on trenirao ali kasnije su došle povrede, sranja, i nisu ga samo one sprečile da bude još bolji nego i njegova lenjost koji je dobio tako što je pauzirrao po par meseci. ja volim mardir, nikad nisam nešto naročito obožavao c.ronalda ali on je dobar igrač, da nije niko ga tolko ne bi plaćao. na kraju krajeva, da on ne vredi 100 miliona ne bi ga tolko ni platili, oni su obrnuli na njemu 3 puta više.
posed lopte 72-28 za barsu,mesi maestralno zabio drugi gol,srecha da je teren ogranichen,inache se josh ne bi zaustavio...
murinjo i real su prenervozno ushli u mech,pa je pobeda barse doshla kao rezultat toga.
realno,ruzhna utakmica,nervozna,ochekivao sam mnogo vishe od ta 2 tima...
Da te pitam da li si normalan, nabrojao si 5 fudbalera, a nisi naveo najboljeg svih vremena?!?
http://www.youtube.com/watch?v=ihZNQd6Wf-8&feature=related
SALKEEEE
ЕТЏејмсБонд
Не знам дал' си прочитао, ЈЕБАЋЕ ИХ МАНЧЕСТЕР, ЈЕДВА ЧЕКАМ!
dobro, i Stiv McManaman
Najbolji svih vremena je Savo Milošević. Al on nije igrao u Realu.