Liga šampiona!

1. Haha kako ona đembela zaplakala

2. Đe je Đesi Pinkman sa svojom prognozom da Real osvaja? Real je imao prilike da reši dvomeč kad je bilo 1:0. Uvek se nasmejem kada vidim likove koji plaču na tribinama.

3. Prvo naši crno-beli overili titulu, a potom Torinski crno-beli jebali kraljoa u sred Madrida.

Lep dan, nema šta :)

4. jao ovi jadnici sto navijaju za juve jer ima crno bele dresove aj djoto upucaj se

5. Fađo ja se uvijek smijem kad vidim kako tvoja mama jauče dok je dabl penetriram xe xe :-)

6. Kurac u pičku, ruku u šupak ;-)

7. Koji si ti debil seme ti krvavo.

8. decko_koji_obecava , naravno da sam navijao za Juventus protiv glupih španaca, navijao bih i protiv šiptarskog bajerna.

A što se mene tiče mogu da imaju dresove bilo koje boje.

Tj. nisam ja kriv što su po jebeni 78. put u polufinalu 2, od 3 tima koja ne podnosim, plus real koji takođe ne gotivim.

9. http://static.fanpage.it/calciofanpage/wp-content/uploads/2012/10/Edgar-Davids.jpg

Bgate, kome se gleda pedeseti klasiko u sezoni?

Žao mi što će Barselona da osvoji.

Fađo ja se uvijek smijem kad vidim kako tvoja mama jauče dok je dabl penetriram xe xe :-)

Kurac u pičku, ruku u šupak ;-)

Reče čovjek koji za avatar ima pedera iz Dubioza kolektiva.
    Plus, pederski smajli.

10. KIZO IS BACK
    SA VISOKIM INTENZITETOM ŠALE!!!
    HIGH VOLTAGE BE CAREFUL

11. navijao bih i protiv šiptarskog bajerna.

od kako nema sacirija i mandzukica ja navijam za bajern, ne vidim kako je siptarski sada

Jos robena leukemiju da zamene nekim normalnim i vrh ekipa ako izuzmemo gecea mustafu

12. Coa ne jebi za Robena brt. Preodličan plejer

13. Za mene, najgore moguce finale. Mrzim i jedne i druge. Mislim da necu gledati, jer ne mogu sebe da nateram da navijam za Barsu...

Po mogucstvu da se odlozi taj mec, do daljnjeg... :)

14. Samo da turim potpis na ovo Blajvagino, kenja mi se od oba tima i mogao bih lagano da preskočim gledanje finala.

15. Fazon Hitler da vasrksne i da ih potera tamo u logore, Nejmara prvog, posto je govno. Pa da ih vrati posle tekme, i zagine opet.

16. campeone
    imam NEDVEDOV DRES

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.