Liga šampiona!

1. Kad daš 1 gol glavom iz 35 pokušaja znači ideš u Oglađenovac ne u finale LŠ. Atletiko cigani al najlepši, ja se baš dosta razumem u cigane, od Midori sam kondilome zakačio jbg

2. sad me zove drugar na mobilni i pita mrtav ozbiljan jel znam nekog ko govori španski

ja stao, kakav kurčev španski, za šta će ti to

kaže, treba da mi prevede na španski nešto sa srpskog, a ti mi nađi adresu atletiko madrida

igrao 1-X, stavio soma i po dinara, a pet minuta pred penal stavio i soma da će atletiko da da sledeći gol

oće da atletiku pošalje tikete i da preti da će da nađe vlaške vračare da im bace magiju na ceo klub, a pogotovu toresa ukoliko mu ne isplate tih dvajes soma dinara

3. Znam ja španjolski a znam i vradžbine.

4. Dve muhe jednim udarcem

5. Danas svi igraju fudbal

6. To je dobra vijest za proizvodjace lopti.

7. 2 најодвратнија фудбалска клуба (на европској и светској сцени) уеафалона и шиптарија минхен

8. kako simeone onoga puče haha

9. Glavni

Danas svi igraju fudbal

Ledeni

To je dobra vijest za proizvodjace lopti.

hahah

10. Nakon lesterove titule, titula Atletika u LS bi bila jos jedna pobeda fudbala nad novcem, tika takom, sminkanjem i pederisanjem

11. kažu Simeone jedva kraj sa krajem spaja
    vozi tristaća, ćerka mu studira DIF na Palama

12. Čuj ti to, Atletiko da osvoji LS - pobeda fudbala

13. Ajd ne lupajte jebene gluposti.

14. Ae odjebi s tim forama kao svi su oni prepuni para. Da, naravno da jesu u odnosu na nas, ali je Atletiko pukao 5 puta manje para na transfere i plate od Bajerna, Reala, Barse, Sitija

15. Nije stvar u parama, stvar je što igraju kao gurbeti i ne može se tako romansirano pričati o 'pobedi fudbala'

16. Kad god jebač presretač napiše nešto umre jedan terabajt memorije

17. Da ste gledali Lestera bar jednom ove sezone (retardi glupi, a znate da se veselite lesterovoj tituli) videli biste da su vecinu utakmica dobili 1-0 uz jebenu defanzivu i muski fudbal

18. tj na slican nacin kao i Atletiko sto ce ligu sampiona verovatno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.