Liga šampiona!

1. ОФКА испо јебем му све

2. Bane lupaš jebene gluposti ok?
    Najseksi fudbal koji sam gledao je Lesterov, tekme protiv Vile, Votforda, Sitija tamo, Čelzija gajbi i Liverpula na Enfildu su jebna rapsodija u plavom.
    Romansirano znači da je šetaš 3 meseca, plaćaš palačinke i frapućina i onda joj ga umoči neki Deky burazer koji ima tvrdu kurčinu jer je gledao kako Olbrajton izbacuje Vardija za nova tri boda.

El Čolo jebe kurcem u pičku, kao što to je radio Murinjo sa Portom, Di Mateo itd možete da serete koliko hoćete ja sam najpametniji i sve znam najbolje a i retko čitam šta pišete ali ste predvidljivi pa pišem najpametnije postove na netu ok?

3. deki i nije nešto pametan al ga izvlači visina

4. Idi Gvardiola ciganine hispanjolski, idi i ne vraćaj se više...

5. Bilo je romansirano ali je onda Ranijeri insistirao da daju sve od sebe da pobede bez primljenog gola. Obecao im je pizzu ako uspeju (smeh jer su oni milioneri mogu da kupe 10 picerija svaki dan). I onda su poceli da igraju tvrdje, i osvojili titulu, u suprotnom bi bili 7mi kao klopova nesposobna banda.

6. Jebeni hipsteri neobjektivni mršte od fudbala seme vam jebem u pičku!

7. Simeone je Slobodan Milosevic svetskog fudbala. Moja podrska coveku u borbi protiv svetskog poretka!

8. Tekme su poceli da dobijaju rezultatom 1-0, Morgan je zabio par komada iz kornera, hut jedan ili dva, uglavnom mahrezov individualan potez je znao da odluci tekmu, dosta tekmi je tako odigrano

9. Kad su počeli? U 23. kolu?

10. ajde bre neka neko našutira ovog majmuna

11. Vardi je tovarenjem izgurao 1. mesto do januara, a Smajleh Hut i Morgan ga sacuvali do maja. Mahrezu svaka cast ali je cigan a ja cigane ne volim

12. ЧОЛО ЈЕБЕ

ЛЕСТЕР ЈЕБЕ

РАНИЈЕРИ ОЈЕБО ЛИК ОСВОЈИО КУРАЦ СА АЛФА ТИМОВИМА, ОСВОЈИ ЛИГУ СА ЛЕСТЕРОМ

БАРСЕЛОНА ГА ПУШИ

БАЈЕРНИ ГА ПУШИ

ТИМОВИ ИЗ ЛОНДОНА ПОЗНАТИЈИ КАО АРСЕНАЛ И ТОТЕНХЕМ ГА ГОДИНАМА ПУШЕ

ЛИВЕРПУЛ ГА ГОДИНАМА ПУШИ, АЈ ОВЕ ГОДИНЕ МОЖДА И ОСВОЈЕ ЛЕ

КРАЈ ПРИЧЕ

13. Nemoj biti jebeni daun i nervirati me ne znaš kakav sam haker život ću ti zagorčati za 7 minuta ne popuj mi o fudbalu jooooj

14. Bane, volino jedna, Ljester je splet okolnosti, i to veoma lep. Pogodilo im se nekoliko stvari, a oni igrali muški do kraja i jebiga...Sasi si počo da analiziraš jebote Aca stojanović u šupak gelovanim šiškama.

15. Ovo što kaže Glavni

16. Dobro brt izvini.
    Lester objasnio Bajernu i Barsi kako se igra tika tika!!!1
    Bolje?

17. Bane Debeli imao Vardija na fantaziju, ovaj mu doneo brdo poena i sad misli da je on sam osvojio titulu.

18. Bane debeli bijo na tajlandu, tamo mu rekli sve o tajnama ljestera

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.