Liga šampiona!

1. aj ne seri somi, svi vide da je fudbal mnogo tupav jer previse zavisi od sudije i pravila bukvalno nagradjuju igrace koji se ponasaju kao sisice i picke, a nekako nikom ni ne pada na pamet da bar pokusa da promeni to

2. ono sto je bajern igrao pod hajnkesom je bila rapsodija u odnosu na sve sto sam gledao od tada atletiko smara i u prvenstvu i ovde, ovako igraju i protiv deportiva i protiv bajerna mrzim i tika taka sranje jer smara, i ono sto real radi mi se ne svidja. Lester da ne pricam, jedino mi bilo zanimljivo da gledam Totenhem i Everton kad mi se gleda fudbal

misljenje moe poyy

3. bio sam na Zlatiboru juče, stoji lokal PEKOVIĆ NEKRETNINE i stavili Pekovićevu glavu na staklo i NBA logo, pošto je za trgovinu nekretninama jako bitno što Peković igra u NBA

4. Druze idi pij taj svoj hajneken iz bajerna i ne seri

5. Hajnkes doktor ozb

6. rađe to drži pekmen

7. Glavni, nemoj mi sad tvoje bajke pls ok?

8. Idem sad da spavam a jel moze sutra ujutru neko sa mnom da raspravlja o tome kako su pele i maradona kurac jer su driblali neke pacere tamo, danas je fudbal mnogo ozbiljniji?

9. aj ne seri somi, svi vide da je fudbal mnogo tupav jer previse zavisi od sudije i pravila bukvalno nagradjuju igrace koji se ponasaju kao sisice i picke, a nekako nikom ni ne pada na pamet da bar pokusa da promeni to

Pa u tome je i draž jebena, šta, ti bi čelendž uveo?

10. a jok, nego prave marketinški trik, pa procenili da je najbolje da im zaštitno lice agencije za nekretnine bude Nikola Peković xD

11. skoro sam bio citao neke predloge za fudbal da prestane da bude srednjevekovna igra, I po meni su kul:
    1. prekid igre prekida vreme, osim auta. ako izvodjenje auta potraje duze od 4-5 sec, prekini i to. skrati utakmicu ako mora, al onemoguci vise jebeno ciganisanje, i zavrsis utakmicu kad se zavrsi.
    2. zuti karton - napolje 5-10 min. ovako nije kazna nego proseravanje. korist od toga sto si napravio faul protiv boltona dobije ipsvic jer tamo pauziras.
    3. penal se sudi samo ako je direktno ugrozena gol sansa u sesnaestercu. ako se neko saplete na ivici gde nit bio u sansi nit koj kurac, nema penal, izvodis slobodan udarac odatle.
    4. svaki penal mora opet da se pregleda na kameri
    5. u slucaju faula, ide prednost sve dok se ne izgubi lopta ili ne prodje tipa 10-15s. nema sitnog nepotrebnog seckanja igre

6. tropenalac, ako svi ne izađu iz kaznenog u roku od 3 sekunde
    7. nema šutiranja sa gola na gol
    8. ne važi se gol, ako si šutirao sa više od pola terena
    9. nema zuvanja
    10. da visina gola bude srazmerna visini golmana i pravilo za poništavanje gola ''nisam mog'o, previsoka je bila, preko je to''.

Inače vezano za LŠ i Lester, ako zadrže ekipu na okupu i dovedu još 2-3 pojačanja, mogli bi da odigraju solidno i da budu iznenađenje, kao Lids pre 15-ak godina.

12. -ali sudija rnić me šutnuo u plućo, idi baci pogled na televizorče da vidiš da ne lažem.
    -dobro ajde
    (pauza 15 minuta)
    -nije te šutnuo.

13. to bi svakako podiglo fudbal na viši i zanimljiviji nivo

14. Pa u tome je i draž jebena

brate...
    sta sad, fudbal te nadrazuje jako i neyno kad sudija sjebe nekog ili vidis huana manolita kako se pomera po centru ko glecer kad treba da izadje a njegov tim vodi?

15. moze kao u nba, da gledaju ljudi u kabini i da mu jave da ga nije sutnuo i da se to resi za 30 sekundi. ovako da penal ili crveni ili gol iz ofsajda ode sve u kurac, nema zalbe nema nicega. ionako je 30-60 sekundi slavlja-svadje posle svake odluke moze za to vreme da se proveri

16. fudbal je najpopularniji sport zbog toga kakav jeste, zašto praviti tenis jebeni od njega

17. Fudbalu su uzeli draž od kad su uveli tajmaut i 6 sudija umesto 4

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.