Liga šampiona!

  1. Nek je i u 26 došao ovaj mu izvuko najbolje i udario pečat nemoj da se zajebavamo.

  2. Šta bi Drogba bio bez Murinja reci ti meni?????

  3. Pa Anrija i Veu je pogurao u Monaku, zatim ga je doveo u Arsenal (i arsenal je prilično uzdigao). Kontam da bi Anri propo u Juventusu. Možda i grešim, ne deluje mi Anri kao neko ko propada, ali ajde. U Arsenalu je posao jedan od najboljih na svetu. Ima dosta tih igrača tipa Fabregasa, dobar je i u vraćanju igrača u život da kažem (Bergkamp). Ali osrao je sav rad u zadnjih par godina, treba imati i mere i povući se. Sve u svemu osvojio je nekoliko trofeja (3 lige i 10 kupova onih), ne ume jednostavno da igra na trofej (gubio 3 -4 evropska finala).

  4. Da da, Fabregas moćni

  5. E kad pomenu ta visoka drveća, Kanu je bio gotivac čapljavi baš. Nvankvo Kanu. Sipao je i on solidno koliko se sećam.

  6. Čuj fabregas da se pomene bez van persija.

  7. Fabregas je imao priličan potencijal samo što je idiot izgleda. Bolje je sa 18 igrao nego sad. Zapravo je uvek dovodio prilično talentovane igrače, samo što ima budala koje imaju talenat ali nemaju mozga pa sjebu sve. Kao i Adebajor.

    Vijera je postao igračina kod njega i izvlačio je maksimum od određenih igrača. Samo što jbg, usrao je motku u zadnje vreme + 2 preplaćena šiptara.

  8. Jao kad ga čujem da kaže Fan Persi ili Fan Der Sar ili Luiš Figo pa glavu bi mu otkinuo

  9. F L A M I N I

    L

    A

    M

    I

    N

    I

  10. Dobro znaci nijedan?

    Venger=dulo vujosevic obojica su moj kurac napravili

  11. Hahaha ma ne lupaj bre.
    Klub zahvaljujući njemu posluje perfektno na finansijskom planu

  12. Šta znam, ja sam gotivio Arsenal kao klinac, najviše zbog Anrija i Piresa, igrali su prelep fudbal jednostavno. E to što je pogrešne igrače forsirao u zadnjih par sezona to je druga stvar.

  13. brt klub posluje to stoji ali govoriti da je venger napravio neke igrace vrhunske je budalastina najobicnija

    pa nas 5 ovde ne moze da se seti ni jednog koji ti je kurac? ovako lupis nekog trenera odmah se setis koga je napravio tipa zeman-batistuta, muslin-cela generacija, ferguson-kerik, flecer, skols, gigs, bekam, nevili, anceloti-kaka....

  14. Živa Bard - Dejo Savićević xd

    Van Gal - Van Der Sar, De Bur, Sedorf, Davids, Jari Litmanen, Overmars, Klajvert, Kanu...

  15. pa upravo ta spika. venger kao napravio anrija doveo brata iz juventusa jbt

  16. Druze venger je arsenalu zaradio para za novi stadion... Nije pravio igrace neato posebno ali im je punio kasu.
    Doduse on je neki ekonomista... Pa je spojio dobro i korisno i zato je arsenal uspjesan..msm... Bar ne grcaju u dugovima i ako ih ne volim nesto.

  17. dobro je magare jedno ajde se vrati pa procitaj sta sam pisao sta banjavas tu ko djani sa HRISTOS SE RODI

  18. Da li je MO-GU-CE da si ovo rekao?

    Venger=dulo vujosevic obojica su moj kurac napravili

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.