Prijava

Joj miline, nicija zemlja gori od uzbudjenja

Barselona i Arsenal silovani bolno. Preljepo kolo zaista.

Kako mogu biti ovako bezvoljni. Pa igrate LS mamu vam jebem.

Svaki put kad neko jebe majku Barseloni meni srce zaigra

Šteta što napoli nije uvaljao bar još 1 da bude zanimljiviji revanš... jbg.

arsenal ne volim, ali bajern mrzim podjednako kao barsu...

arsenal ne volim, ali bajern mrzim podjednako kao barsu...

+1

dobro vi ste te mladje govnarske generacije

Coa da se ne zajebavamo. Arsenal tj Venger pravi pare 20 godina jbg. I mislim da je najjači na svetu u tome kao menadžer, jači nema. E sad što nama koji gledamo je nelol što mu je osmina finala maksimum i 4 mesto u ligi šta sada

Pa neka ide onda da menadžeriše, šta jede govna sa arsenalom više kad ne vodi ovo ničemu, ni napred ni nazad, jedan izlet do finala LŠ za 10 godina, redovno pušenje kurca u osmini finala, redovno pušenje kurca u prvenstvu, a gomila para uvek, pa jebeš ga. Nesumnjivo dobar, ali ne štima, idi buraz dalje, probaj sa totenhemom nekad jebi ga.

Istripovao tu pinija zahavija pa menadžeriše šta

Radmilo verovatno se vlasniku Arsenala sviđa takva politika zarađivanja miliona jbg
Murinjo kome svako pametan skida kapu je klasičan rezultat trener. Preko mrtvih ako treba 4 autobusa da parkira pred gol samo da dobije 1:0. Obično jako ružan fudbal forsira jer takav fudbal ni ne može lep za oko biti pa je najbolji jbg
Imam 2 druga koji su ospice dobijali kad Murinjo postavi ekipu i formaciju xaxaxaxa
Mada ja ga svakako volim

Pogotovo u Čelziju ono vreme kad je sipao pesak po terenu da uspori loptu i dobije Barsu

I ja ga volim baš zbog toga, ume da pobedi, po svaku cenu. Dovoljno. Sad što neki u tome ne vide lepotu, jbg.

Ma stoji sve to, venger pravi gomilu para, provlači i afirmiše masu klinaca, što se obrnutih para tiče verujem da ne bi imali znatno više ni da su osvojili LŠ skorije i jedno dvaput PL, samo ima valjda i nekog rezultatskog značaja taj fudbal jebemumater.

Ne kažem da treće-četvrto mesto u PL i nokaut faza u LŠ nisu jako dobar rezultat, samo malo je to za tim sa tolikom tradicijom i kintom.

Jbg, presabrali se i okrenuli se lovi. I uopšte Arsenal ne igra loš fudbal, šta više. Al nema toliko para baš ko Real i Barsa i Bajern da forsira pa uzme jednom u 5 godina.
Pa ima značaj jebeš ga al i lepota fudbala je bitna a Murinjo je nema a rado ga gledamo.
NE MOŽE I JARE I PARE

murinjo je bog, nema tu sta

al ajd kad smo kod vengera, dajte nekog igraca da ga je izmislio zadnjih 5 godina? meni nesto ne padaju na pamet

Kokelan i Beljerin. Bar mislim da je to "njegov" rad, ono, da ih je napravio praktično. Nisu klasa (za sad) poput ranije napravljenih, ali su igrači koji vrede bar deset miliona. Koščielni je u arsenalu postao štoper kakav je sad (nije vrhunski, ali je dobar). Eno još i onaj bek, gibs, biće top sigurno (on i koščielni verujem da su zajedno na bar 40 milki), pa sad forsira ivobija, šta znam, biće tu para sutra i od njih, samo meni je to sranje, šta onda koji kurac dovodiš sančeza i ozila za po 50 miliona ako ćeš da sereš sa klincima i teraš tu politiku.

Edit: Dobro jasno je, bez ove dvojice ne bi ni prismrdeo LŠ pa ne bi ni valjao ove klince posle.

Edit2: Omašio sam debelo s gibsom, ja sam mislio da on nije iznad 23 godine, kao okslejd čemberlen, kad on bizgov 27-8 sprcao u dupe. Dobro opet to za beka nije još zrelo doba.

brt ko su koji kurac kokelan i beljerin?

a i za one ranije je prilicno diskutabilno dal ih je on pravio, koji je najveci igrac kojeg smatras da je "njegov"?

Klinčadija neka, igraju u prvoj postavi koliko ja znam, mada ne pratim toliko više.

E sad, jebeno pitanje... Da ga nisu isekle povrede, od ovih skorijih 2010+ generacija rekao bih volkot, ali baš zato me i pitaš, jer volkota nije pravio on, nego sautempton. Morao bih baš da razbijam glavu da se setim nekog velikog igrača koji je baš njihov, iz njihove škole, ili da je baš eksplodirao kod vengera, a pošteno sad na prvu ne mogu da se setim nijednog boljeg igrača a da budem siguran da ga je venger oformio.

Anri je već imao 20+ godina kad je stigao u arsenal, i iza sebe monako i juventus. Nije da ga je napravio (nije mu ni nešto prilagodio igru jer su u bili i bergkamp, pires i ostali), jednostavno je ovaj poludeo i trpao sve.