Liga šampiona!

1. super tekma.nadam se da ce biti penali.

2. I ja. Malo vucem na bajern jer u produzetku stisli sa igracem manje rispekt

Ali ubedljivo dve najvece institucije evropskog fudbala

3. Pa pogledaj ovog kazemira hahahaha joj majko treba da ga suspenduje uefa na 6 meseci, to bih radio za sve ove pokusaje ovakve

Nojer kao dva ova navasa otprilike

4. Finale pre finala.
    Ps debil je kriv direktno što je Bajerm izgubio prvu

5. Roben doktor fudbala da kažem opet

6. http://www.dailymotion.com/42832ef2-9eac-437d-bf55-f4f26ed28f43

Haha majku im jebem za ovo crveni? Picka im materina ciganska pu ispali, AJMO BAYERN MADJIJE

7. Hoces da kazes da je debil jer sam ja u lajvu uzeo 22k? Xd

Sprdam se, desava se losa tekma jbg...evo vidi ovog kazemira brt ili robena, to su onako bas odvratne njuske

8. Mada odvratnije od barselone nema na svetu sig a najgospodskija ekipa od ovih sto igraju trenutno ls je vrv juve pa lester pa bajern npr

9. Monako isto. S kocem i konopcem nabudzili tim a kidaju

10. Ofsajd bre jebote

11. Volim Bajern od kako ne igra ko Barsa jebena nego kao Nemci
    Onaj ih upropastio jebeno

12. Ma monako ima previse crnaca da budu gospoda

13. Nije veliki ofsajd šta

14. Boh kako su tek igrali pre onoga...simfonija jebena obozavao sam da ih gledam.

Al pokradose ih jebote sad bez levandovskog kurcina, mora miler neki inzagi gol da da

15. E pap al nije ni da su skrpili tim, silva je bio vunderkid, falkao dosao iz mancestera jebiga, mendi iz psz-a valjda...placeni su oni svi fino

16. Da da. Ujak voli Bajerna vise od maike pokojne. Dok je ovaj debil bio trener gleda i plače kad vidi da razmene milion paseva na metar haha

17. Imali su sistem da rokaju presing i uzmu loptu i onda njih 5-6 svi pravo napred trce onako sire ko kad crtas zrake sunca e tako samo napred trce svi i to levandovski, miler, roben, riberi i bastijan al svi u zenitu karijera igrali ko ludaci

18. Ma slepci, sutra za barselonu dva penala u prvom poluvremenu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.