Brt Falkao je dosao kad je onaj rus kupio tim, iz porta. Tada su pravili super tim, falkao, mutinjo, karvaljo kurac bilo ih je dosta jos skupih nmg da se setim. Pa se razveo od zene i zena mu uzela na sudu par milijardi (ako se ne varan najskuplji razvod ikada). Posle toga je rasprodao te jake, Falkaa je pokusao al nije se snasao ni u celziju ni u junajtedu pa ga niko nije hteo jbg.
falkao je bio na pozajmicama.odavno(relativno) je on u monaku.plata mu ogromna,a ovi nesto porez povecali,pa onaj rus malo stao.zbog toga isao na pozajmice.tako nesto bilo.ne znam bas detalje.ove sezone se vratio u formu.
Zajebite ovo vise svake godine sudije navlace za nekoga iz aviona se vidi da nema ni f od fer pleja treba ceo svet da se organizuje da ih bojkotuje. Nece naravno svaba u finale nego ce spanski cigani pa na leto da dovedu azara za 250 miliona (evri su u pitanju)
Ako ovoliko kradu Bajern, šta sirotinja da očekuje?
I ja bi širio da imam levo Riberija i Robena kontra. Egal s Bejlom i Ronaldom nema razlike nikakve
Jel još postoje ljudi koji smatraju da CR7 nije najbolji fudbaler ikad koji se zove Ronaldo?
Dobro sad je vec unistavanje
Marselo brat nesebični
Brt Falkao je dosao kad je onaj rus kupio tim, iz porta. Tada su pravili super tim, falkao, mutinjo, karvaljo kurac bilo ih je dosta jos skupih nmg da se setim. Pa se razveo od zene i zena mu uzela na sudu par milijardi (ako se ne varan najskuplji razvod ikada). Posle toga je rasprodao te jake, Falkaa je pokusao al nije se snasao ni u celziju ni u junajtedu pa ga niko nije hteo jbg.
Ja.
Boh marselo ko da je dvanaesti minut a ne 112-i
Je l ovaj real svakog jebeno urniše ko s njima uđe u produžetke?
Poštovanje Bajernu na igri al de ćeš da se otvoriš ovoliko protiv Reala jebo te dan
falkao je bio na pozajmicama.odavno(relativno) je on u monaku.plata mu ogromna,a ovi nesto porez povecali,pa onaj rus malo stao.zbog toga isao na pozajmice.tako nesto bilo.ne znam bas detalje.ove sezone se vratio u formu.
Pap jesi ti svestan da je vlasnik monaka princ od monaka? I da je karta za tekmu sto miliona maraka?
Nerealan igrač jbg
Menja Carlosa bez greške eto šut nema takav samo
A skroz sam zab da su tada dosli falkao i hames rodrigez valjda jel da?
barselona igra daleko najlepši fudbal, možete da pričate šta hoćete...
Haha kakav princ od monaka jebeni ruski oligarh je vlasnik. Dmitry Rybolovlev zove se
Ja ne pricam o fudbalu nego o ljudskim osobinama
Treba svi nespanci da istupe iz ovog krovnog takmicenja i da osnuju svoje mrs cigani ciganski
Juve sutra zaključava utakmicu i dobija to doktorski ako îh sudije ne ubiju
Ma znam za ribolovljeva al to je zvanicno, nezvanicno princ albert od monaka
svi španci su takvi, što je sad barselona nešto posebno
Zajebite ovo vise svake godine sudije navlace za nekoga iz aviona se vidi da nema ni f od fer pleja treba ceo svet da se organizuje da ih bojkotuje. Nece naravno svaba u finale nego ce spanski cigani pa na leto da dovedu azara za 250 miliona (evri su u pitanju)