Liga šampiona!

1. Porediti mesija sa brazilcima mi ima smisla, porediti ronalda sa bilo kojim fudbalerom je besmisleno jer je čovek koji nije fudbaler više, mašina je

Mesi jeste mađija koja se retko rađa, ali ronaldo je, pa da snime spejsdžem fudbalski ronaldo bi bio jedan od onih vanzemaljskih grmalja iako je čovek, eto

2. Dobar je Ronaldo, ali ljudi moji kakva je igračina Boaći

3. svi mi koji ćemo se opasno smoriti kad ronaldo mesi federer brejdi lbj zavrse karijere.. :(

4. Mada jeste pseto tužno malo kad razmisliš tri žene si promjenio tries i kusur u dupe i da misliš da je ronaldo bolji

5. Kad lbj završi karijeru gledaću samo aba ligu :(((((

6. Ma ovi sada nemaju vic u igri, sećam se Krojf zapali cigaru u svlačioni dok Džordži Best pije alkoholne napitke, o tome i još više na mojoj fb stranici Retro Zaleđe

7. Sta bre tries i kusur

8. Neprobojna odbrana Reala uz dva propusta Juventusa, i rezultat je katastrofa. Drugi i treći gol nisu uopšte morali da se dogode, treći pogotovo, čist amaterizam domaćina. Lepi Cane je zaista dao sjajan gol, ali videli smo ga kakav je i u samostalnoj akciji, bez asistencije saigrača, vrlo prosečan i običan igrač. Šoumen, bio i ostao.

Juve je jedna od malobrojnih ekipa na svetu koja ima kvalitet za povratak na scenu iz ovakvih samrtnih situacija. Izginuće u Madridu.

FORZA JUVE!
    https://4.bp.blogspot.com/-m31E3n2mJhQ/VxAV7pu05RI/AAAAAAAAXMM/glZpQxZCrC4OQSmwr-QwZQE2SmKu-tSlgCLcB/s1600/juventus%2Bmuseum%2Btorino%2Bjuve%2B%252824%2529.jpg

9. Nagadjam druže nemoj zamjeriti pogrešku

10. Pa nemam ni tries

JJ okoca jedina prava legenda

11. Ps aj zajedno da slavimo 30. rodjendan, radi uštede

12. racunajte i mene
    avgust je u pitanju

13. hahahaha uz tarabuku

14. Ja sam u maju moze ajde

15. Ja sam septembar, ali nategnućemo nekako

16. Diego Tristan što ima tri stana xd kakav je to igrač bijo svaki vikend radio što sad rade mesi i kristina a nije tad narod toliko pričao o tome na fejzbucima ko sad kad god nešto urade lesi i penaldo zato što tad nije ni bilo fejzbuka a uvek si znao gde su ti drugari. Duvaju lepak iza zgrade.

17. Pa ajde zapata. Al necemo u vranju cuo sam da je opasno tako si rekao doci ce stariji pa ce nas dirati i skidati naocare

18. Ajmo u cupriji tamo su drolje sve hahahaha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.