Liga šampiona!

1. Ma jok doci ce one u beograd

2. Kad se o Ronaldu priča treba ustati ako si u životu bar mače s praga šutnuo

3. Jel o ovom pravom ili debelom?

4. Ја не знам шта се ухватили са тим ко је бољи Кристијано или Меси, а потпуно су различити играчи.
    Меси има бољи дриблинг, бољи преглед игре, бољи пас.
    Кристијано је бржи, има бољу завршницу, јачи шут и наравно игру главом. Кристијано је више класични нападач, док је Меси полушпиц, тј. може да игра и офанзивног везног.

5. Niko nije ni rekao ovde da su oni isti igrači (kao Mina Kostić i Goran Vukosić xd). I to što su različiti ne znači da ne može da se raspravlja ko je bolji pa nije jedan od njih dvojice golman.

6. Radujte se duse sitne prodane

7. Jel realno da rts prenosi barselonu? Ja imam arenu pa me boli kurac ali oni stvarno nisu normalni.

8. Шта фали Барса игра леп фудбал.

9. Ал ће да пршти вечерас у Ливерпулу, не могу дочекти меч.

10. I ja se tom dvomeču najviše radujem od svih četvrtfinalnih a ne volim ni jedan od ta dva kluba. Salaha uživanje gledati ove sezone. Velemajstorčina od igrača.Nije ni čudo što je za vikend bio drugi na predsedničkim izborima u Egiptu a nije se ni kandidovao

11. Ја навијам за Ливерпул. Коначно нешто озбиљније да направе од 2009. године у ЛШ. Надам се да можемо проћи даље. Салах је махер, само се плашим одбране, то нам је вјечита бољка. Поготово у Ловрена немам повјерења, права је штета што се Матип неће вратити до краја сезоне.

12. E ne loži se baš toliko hahaha, zanimljiv dvomeč svakako ali gde ekipa sa Lovrenom u odbrani da izbaci sitijevu mašineriju.

13. Моооооооооооооооооо!!!

14. хаха показује ливерпул зубе коткуће

15. Jel zanimljiva barselona rtsovci

16. ево не знам где пре да погледам колико занимљивости на терену има :((((

17. Пуниииииииии

18. Jes da neće moći da se živi od lfc Serbia fansa narednih sedmica ali uživanje gledati ovo useravanje. Opet kažem Salah najbolji na svetu ove sezone.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.