Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahahaha nemo da si botina a i ima godinu dana od tad i zaboravio sam šta sam pisao. Nisam ni turio zvekija na avatar za ovu godišnjicu ne skida mi se ovaj boda sa deda mrazovom kapom na kojoj je druga deda mrazova kapa.
ђинђић гомно
Hahaha Fađo upamtio sam ti! Spisak postoji!
E na koliko sam ja takvih spiskova brate moj, pisao sam o tome i na onoj temi legendarnoj o govnima kako nas je neki lik što smo ga celu osnovnu zajebavali što se usro na rekreativnoj u četvrtom, sve stavio na neki spisak i još jedan lik što smo ga isto urnisali tad baš vredno trenira kik boks zadnjih godina i na njegovom sam spisku sig. Može se kladi opušteno ko će prvi da me precrta.
Маестро бо, не упињи се џаба са тим својим провокацијама, глуп си ко курац.
Pa tog kikboksera se trebas plasiti malo
pregazio ih liverpul juce.siti jedan normalan napad nije imao.
pre te tekme pogledam milanski derbi.odlicna tekma.klali su se 90 minuta.
Video sam gol u 90. dok sam uplacivao tiket, ne znam ko je dao dal inter ili milan?
pre te tekme pogledam milanski derbi.odlicna tekma.klali su se 90 minuta.
Гледао сам и ја Милан - Интер. Доста трчања, али фудбал без икакве лепоте. После Каке, Тотија, Дел Пјера и Роналдиња нема правог уметника у италијанском фудбалу, зато сви италијански клубови издувају кад налете на Реал, Барсу, Бајерн, енглеске клубове.
Барселона је шетајући дала четири гола. Одавно нисам видео да неко победио онако убедљиво са оноликим болом у крцу.
А Ливерпул - Сити и није толико неочекивано. Сити мора негде да киксе ове сезоне, а и види се да је то тим који није зрео за велике домете као ни ПСЖ. Џабе ти паре, име се не стиче преко ноћи. И Челсију је требало преко десет година редовног играња у ЛШ да би дошао до титуле првака Европе.
Ma picke ulozili pola milijarde oce da osvoje ls e pa osvojice kurac ima da osvoji real koji je ulozio milijardu evra
Liverpul osvaja! Ps, proveri nekad pvt
Ne zuti mi govno jbg
Salah akbar poyy
Da ne ureknemo Romu
Zingari catalona di merda..
Koliko je Roma protraćila lopti na pokušaje stvaranja kontri jbt.. ali baš lepo igraju, tvrd presing, puno šuteva, ako nastave ovako u drugom još dva komada uopšte ne deluju kao nemoguć poduhvat
City moze da prodje lagano
Valjda će se Liverpul otrezniti, mislim ekipa koja sebi dozvoljava onakve kikseve pa evo ne znam koliko zaslužuju. Hah ulego si na City garant
Nisam igrao nista veceras
Мооооооооооооооооооооооо
Salah izbacio siti
Haha gle romu ludu