Prijava

hahahhahahah
Nikad neću zaboravim kad me drug istrolovao pre nekolko sezona za embiej, ja sastavim tiket 8 igrača, on odigra sve kontra, tamo gde ja plus on minus i obrnuto, i uzme pare tad. Nit prati košarku nit se kladi na embiej, ali tad čisto iz zajebancije uplatio i došlo sve. Trebo sam tad da prestanem da se kladim bio je to znak neki sig.

looool 8 igraca si omasio giga fail

Najvece pare sam uzeo u ono vreme, 3000 years ago, armin na temi kladionica tu negde, poeni igraca, ozb nije thilmo spika, od tad ne igram samo dajem lose savete kao crv jezik

Briž tri utakmice tri pobede bez primljenog gola kao što smo svi i predvideli da da

Barsa ako ispadne u kup uefa i ne uzme prvenstvo, u nevoljama su golemim. Nznm koliko ste ispratili način na koji su se kao iskopali iz bule i kome sve duguju lovu (klubovima drugim prvenstveno), moraju lovu da naprave u naredne dve godine i uzmu neke trofeje ili su ugasili načisto. Što bi i bilo pošteno.

Brt otkad znam za sebe barsa u govnima, dugovima i korak do raspada, pa opet jebe i leti. Šamroci i Fiorentine se raspadaju, Barsa je prevelika institucija da tek tako prsne. Nije da nisu zaslužili.

Kako bre klubovima drugim? Zar nisu isprodavali sve moguće što su imali na svoje ime raznoraznim sponzorima tipa spotify i TV prava i u suštini uzeli kredit? Ali definitivno su u kurcu ako ne prođu grupu u LŠ i ostanu bez tog bonusa.

Klubovima drugim duguju, slagaću možda, nekih 140 miliona za igrače koje su uzeli još davnih dana. Za Kutinja Liverpulu duguju još uvek mislim 15 lol. Sad ću potražiti

Glasine da Barselona brojnim klubovima duguje novac već duži period nisu nikakva novost. Katalonci i dalje duguju novac za transfere Miralema Pjanića, Frenkija de Jonga i Seržinja Desta. Kako pišu španski mediji, dugovi Barselone za transfere igrača prema drugim klubovima trenutno iznose 144 miliona evra. Navodno, i Liverpul još uvek potražuje novac od Barselone – i to oko 14 miliona evra.

Financial fair play muda moja, ovi giganti zaštićeni mogu rade šta oće. Dajte im i tu superligu nek osnuju nek se gone u tri kurca rađe bih gledao ajax vs ferencvaroš nego ovu zaštićenu gamad.

Pa to. Sad baš čitam - u suštini, pokrili su milijardu duga sa svim ovim finansijskim i poslovnim vratolomijama (koje će ih osakatti u budućnosti, gotovo definitivno), ali preko 300 miliona imaju duga još uvek + plate koje nisu male (čitaj de Jong) + Pike, Buskec, Alba itd nisu više kalibar za velike klubove, treba ih zameniti i to košta, jako. Ako ne uzmu bonuse i ne naprave rezultate, biće gadno baš, teško da će ih bilo šta zaštititi. Jbg ljudi sad po Kini kupuju dresove PSG, MCI...A ne Barse.

Dominirali su protiv Intera večeras, mada su izgubili, ali to je bleda senka one nekadašnje Barse. Bajern ih je dobio gotovo rutinski, ono, nemaju šta da traže protiv silnih klubova. Teško da će i grupu proći kako stvari stoje, a i sa Anćelotijevim Realom teško da mogu do titule. Da ne pominjemo da je sezona duga i pretrpanija fudbalom nego ikad, igrači se troše, a klupa tanka. Teško će to ići.

Imali smo Maradonu sa Karpata a sad stasava Maradona sa Kavkaza, Хвича Кваратсхелија nova zvezda evropskog i svetskog fudbala neka mu je sasrećom.

може кваратшкелија у листу омиљених играча надам се да није глуперда као кошаркаш токо шенгелија па да подржава неке нацисте у украјини и те приче, бави се дечко фуцом иде ти.
волео би дузме наполи скудето време је

слажем се са шмокљом дајте педерима сучерлигу а гиганте попут чешких мађараских српских пољских бугарских тимова у ЛШ
разнислите такмичење лига ШААМПИОНА БВБ није шампион 10 година и игра ЛШ исто важи за челси барсу атлетико и то

обожавам кад се распрдимо о фудбалу клуб бриж 7 0 гол разлика МИЊОЛЕЕЕ

Ajax i Remko Pasver napokon raskrinkani, posle ove katastrofe očekujem opasan raspad sistema, ipak je nenadoknadiv gubitak svih onih igrača sa početka sezone, Gravenberh Martinez Antony, a ovi što su ih doveli su neadekvatni, pre svih ovaj Bassey u odbrani.

Pre svih onaj poremeceni Bassey u odbrani LOL

један дегенерик један бизон муфлон изгледа ко трокрилни ормар гледају се ту после голова као неки љубавници
мало анђусизама за свако добро

26 шутева 13 у оквир какав тотални фудбал наполија