Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
раде крунић застава БЕИХА молим ба!?!?
Mora Ibra da reši polufinale i igra finale u 41. prevelika je ledjenda da bi bilo drugačije
Pa mora i neki naš da igra za te levate inače bi bili rang nekog Gibraltara bolan
а разумем баа ђеносајд
maše ga jer nema pravde
Gde se ovaj uvatio da šutira vidi se da ga izeli živci
е моји ви тако вам је кад имате шиптаре у тиму
Samo RRahmani je ptarshy, Elmas je makedonski Turčin, bitna distinkcija
да да штогод чекамо сутра бјер сити уздравље
Lažeš da su penal omašili...
Samo jednu želju imam ja
Da siti sutra sjebe bajerna
Inace volim bayern ali dok je na čelu mali jablanički seljačić Haso aka Brazzo, moju podršku nemaju
Navijam da real osvoji po prvi put od mijata
Mada ako ibrakadabra bude igro moze i ta opcija
kako će da ih jebe real
Nek ga pusi Bajern kako god bilo.
ако бајерн испадне сити има шансу досвоји што ми се не свиђа ал реално сити да гол готова текма
Ako Siti primi gol
primiće još bar dva lol
Saće ih zgazi Bajern, osećam
gorecka najzasluzniji za penal, svaka cast na ometanju majstore
Jeste faca ispao, mada mislio sam da nema šanse Halanda da pomeri, profesionalac je golgeter...Kad ono. Ne stvarno, ovo ima velike šanse da se pretvori u onu čuvenu Milan - Liverpul tekmu iz 2006.