Da ste i vi u istoj finansijskoj situaciji da li biste uradili isto?

1. Искрено, у таквој ситуацију не знам, сада бих то вратио без секунде размишљања.

2. Брате, види овако, једно десетак пута ми се десило да тако на баскету будем поштен. Води моја екипа 7,8 разлике, и лопта изађе у аут од мене, или буде фаул од мене, или шта год, а да лопта иде противнику. И сви мисле да је лопта за моју екипу, а ја се направим тако паметан, па кажем да је од мене изашла.

И увек попушимо курчину. Исто је тако и на фудбалу, и свуда. Не сећам се да ми се поштена игра икада исплатила. Друго, не можете да ме убедите да нисте крш пута у животу урадили и добили нешто на превару, па да би баш овај пут било другачије.

Нису проклете паре, него су људи глупи.

3. Da, inače, taj što je izgubio pare i ne zaslužuje da stoje kod njega. Šta ih nije čuvao, koj' moj? Pre par godina je bila priča o nekom građevincu koji je našao kesu sa 40 000 evra, ne znam da l' se sećate. 'Ej, bre, neko je izgubio 40 000 evra?! Pa, našamarao bih tu budalu da je vidim. Tim likovima koji gube pare je najbolja lekcija da im se desi trajni gubitak, bez povraćaja. Jedino tako će da nauče.

4. 40000 не би волео да нађем, кад би видео те паре, шлогирао би се одма'.

5. Ma...i dalje bi zadržao pare za sebe. Bole me brige da li su mu trebale za operaciju katarakte ili novi R1...I boleo bi me kurac za dokumente...u fazonu, burn after reading.
    Što manje znam o poreklu i svrsi tog novca, to bolje po mene i moju nazovi savest.

6. Tim likovima koji gube pare je najbolja lekcija da im se desi trajni gubitak, bez povraćaja. Jedino tako će da nauče.

Ti likovi nisu pošteni odma' ja da ti kažem. Ne da treba da im se desi, nego ih treba pitati odakle tebi brajko tolike pare? Prodavao papriku na pijaci, a?

Sa svime se slažem, samo ne mogu da izbijem iz glave ono oteto-prokleto!

7. Pa, ko ti kriv što si sujeverna. :p

8. Ja kad bih našao 40000 evra, oženio bih se sa dve žene odjednom. Bolje to nego da vraćam novčanik nekom pajseru koji ne ume da ga čuva. :P

9. Ја и даље не разумем шта је то ОТЕТО?

Ја сам те паре НАШАО, нисам их отео...

Чуј нашао... Јао што не нађем...

10. Ti likovi nisu pošteni odma' ja da ti kažem. Ne da treba da im se desi, nego ih treba pitati odakle tebi brajko tolike pare? Prodavao papriku na pijaci, a?

Sa svime se slažem, samo ne mogu da izbijem iz glave ono oteto-prokleto!

E, slažem se. Znam da palamudim o tome kako ne treba vraćati, ali mislim da bih i ja bio pod tim utiskom oteto-prokleto.

11. Peki, ja nisam rekao da ih 100 posto ne bih uzeo.

A to što si ispričao za basket, tako i treba. Ne, nego najbolje da ćeš ko neka kurvica da se praviš lud i da kažeš kako je vaša lopta. Samo tako nastavi, sve se jednom vrati :) Odeš u USA i na poluvremenu NBA tekme zabodeš onu trojku sa pola za jedno milionče :)

12. A to što si ispričao za basket, tako i treba. Ne, nego najbolje da ćeš ko neka kurvica da se praviš lud i da kažeš kako je vaša lopta. Samo tako nastavi, sve se jednom vrati :) Odeš u USA i na poluvremenu NBA tekme zabodeš onu trojku sa pola za jedno milionče :)

И не узмем паре, зато што су проклети амерички капиталистички долари. :))

13. Јбг, те паре је неко можда једва скупио за операцију у оне му испале.
    Дешава се, ја бих тако размишљао.
    А баскет, реално, нема много везе са овом причом.
    Варам, наравно. Безазлене преваре и лажи су некад и пожељни.

14. Koliko predrasuda na jednom mestu!
    Ako neko ima keš' loš je.
    Ako nema, a još je i bolestan- dobar je!
    Kako jednostavno! Bilo bi lepo da je tako jednostavno! Znali bismo mnogo više!

15. Јбг, те паре је неко можда једва скупио за операцију у оне му испале.

Da, i ako je to tako, taj treba da umre. Koja je to budala koja će da izgubi novac namenjen za tako nešto? Treba da krepa, ko ga jebe.

16. Ako neko ima keš' loš je.

Pa nije da u ovoj zemlji imaš dosta legalnih i poštenih načina da stekneš keš...

17. To Ekspo, ajmo malo sad kako je zemlja sranje i kako je dojaja u Njemačku.

18. Па реално, Експо је у праву. Колико људи знате да су се обогатили на поштен начин, а колико њих су бар сумњиви? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.