Eurosong 2012

1. O jea!
    Na radiju talasa i služi za zabavu narodnih masa! :)

2. Rambo će ili da pobedi ili neće da se plasira u finale. Fakat! :-)

3. Rambo napravio pesmu da se sprda celoj evropi za svoj gušt, jebe se njemu da l će neko da glasa za njega.

4. Istina. Ne'am pojma dal' će da ga pokapiraju po belom svetu k'o što ga mi ovde kapiramo.

Mislim, možda mi samo mislimo da je to što on radi usko lokalna zajebancija i da je prepoznatljiva samo nama...

5. kakva fekalija od takmičenja

6. Teška fekalija, iz godine u godinu je sve gore i gore... Naša evrovizija 2008-e bila najbolja, i po organizaciji, i po pesmama...

7. Ne mogu da verujem da Rambo nije prošao! Inače, takmičenje je k'o što već rekoste teška fekalija, gledao sam samo zbog Ramba!

8. Rusija za pobedu!

9. Teško vnugo ove godine, osim ruskinja.

10. Lane ubo pravu foru - vodi sa sobom klinca koji prevodi pesmu na jezik znakova...

11. А шта то имају Рускиње, што их чини мањим внугом од осталих? Живо ме интересује, пошто видим да сви нешто навијају за њих.

12. imaju 360 godina u zbiru :)

13. Мислио сам, осим тога. :)

14. Ја нисам гледао, видео само преглед онај на крају. И припало ми мука.

И још једно питање. Кад то Евровизија није била внуго?

15. Babe su simpatične, a i bila bi fora da pobede sve ove kao učene muzičare, a one se amaterski bave pevanjem.

A poslednji put je na evroviziji bilo kvalitetne muzike kad se održavala kod nas.

16. ne marim, ali sam se ismejao babama kako se nisam smejao još od prvog gledanja Ledenog doba kad se prvi put pojavio Scrat :)

17. Рамбо кобјаснијо! Хвала Богу да је први наступио, да могу само његов лајв наступ да гледам. После њега нисам више ни глед'о. :Д

18. imaju 360 godina u zbiru :)

Џими, довољно је. Обрнуле су круг. :)

19. jel prosao rambo dalje?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.