Crvena Zvezda vs Partizan
  • Š

Zvezda je juče igrala sjajno,imamo šanse protiv Partizana ako ne bude neki kiks kao Đorđevićev jesenas.Ma samo nek bude golova da ne bude kao prošli derbi,možda i najgori ikada.

• Johnny Kurajber

Čuo sam da ste igrali dobro ali i mi smo. Ne bi verovao šta smo promašivali.
    Srčani udar samo što me nije strefio kad je OFK-a dala gol. Al' dobro je. Vrnuli smo odmah.
    Biće dobra tekma u sredu. Povratili ste malo atmosferu koju niste imali zadnjih godina, a kod nas je standardno dobra. Uz lep dan i malo otvoreniju igru obe ekipe, može najzad da bude odličan Derbi, kakav dugo nije bio.

• Johnny Kurajber

Prošli Derbi je uopšte okruživala neka atmosfera koja nema veze sa fudbalom. Prvi Derbi da mi se nije navijalo uopšte. Samo sam čekao da se završi i odem kući. Nismo išli ni da slavimo i cirkamo okolo. Ništa. Samo smo otišli.

• Š

Ma samo da bude golova,da se radujemo kao pravi navijači,zajebi me bunkeraša,juče tri tekme domaće lige bile 0:0...Rumunska liga za nas je svetlosnim godinama daleko,a kamoli zapadnoevropske.

• Л0Л

А што отварате овакве теме кад ће доћи квази Гробари и квази Делије и почети да се препуцавају и да договарају Трошарину?
    И ја сам хтео да отворим нешто слично па ми је речено да ово не треба да постане спортал.цом... Ајде катанац

• Dzankee

Реално, Партизан је јача екипа ове године, може да освоји дуплу круну, мада биће занимљиво, Звезда игра много офанзивније него пре, мада једно је сигурно, биће доброг навијања.

• Š

Cenim da takvih kretena nema u Vukajliji,kad bude bilo takvih komentara(ako bude bilo uopšte) zaključajte temu...

• Dzankee

Верујем да Партизан може до победе од 2 гола разлике

• Johnny Kurajber

I ja mislim da smo ipak mi nešto kvalitetniji ove godine ali opet Derbi je Derbi, nikad se ne zna. Posebno što mi na JNA zadnjih godina igramo za nijansu lošije i teže nego na Marakani.

• Dzankee

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

• Š

Tejgo je ubica,imam osećaj da daje gol sto posto,Vukić je stari znalac,ali i Zvezda ima Evandra.Možda na derbiju bljesne i Borha,Prosinečki ga je hvalio samo tako na pripremama,spreman je fizički,jak a i nije drvo poput Boje ili nekog sličnog pa da mu je tehnika nula.

• Johnny Kurajber

Opet meni je kao navijaču drago da se srećemo 3 puta sa Zvezdom ovog proleća. Jer Derbi je najbolje zezeanje i najveća ludnica u sezoni. Kakva god da je utakmica na tribinama je ludnica.

• Š

Na ovaj derbi verovatno neću ići,mada na onaj u prvenstvu dolazim sto posto...

• Johnny Kurajber

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

Nema veze, igrali smo mi dobro protiv OFK-e. Stvorili smo nekoliko stopostotnih šansi. Posebno smo drugo poluvreme dobro odigrali.
    Iliev je odličan. Mnogo je bolji nego jesenas. Trebalo mu je malo vremena.

• Johnny Kurajber

Meni je u Zvezdi nešto opasan onaj klinac Vešović. Ne znam zašto al' njega se našto najviše bojim. I Koromana. Naši bekovi mi ne ulivaju samopouzdanje.

• Johnny Kurajber

Tejgo je ubica

Stvarno jeste.

• Л0Л

Ево ја мало да браним црвено беле боје, Евандро је показао какве латиноамере трбеамо да доводимо а не оног Молину и такве примере. Такође ако се среди Калуђеровић мало, а не ко јуче да шутира пенал кад је лепо речено Каду, имамо неке шансе. Мада ја увек кажем: Видећемо - на крају.

• Johnny Kurajber

Meni ulivaju sigurnost Krsta i Savić. Bez obzira na godine Krsta igra ovu našu ligu lagano i mnogo znači Saviću. Sale trči kao blesav i zatvara defanzivno levu stranu bolje nego bek a ume i loptu da gurne. Juče se videlo i da je Vukić mnogo bitan za napad. Šteta što je nešto rovit.
    Da, videćemo. Biće tu svašta jer ipak Drbi je to. Za mene praznik.