- Š
Zvezda je juče igrala sjajno,imamo šanse protiv Partizana ako ne bude neki kiks kao Đorđevićev jesenas.Ma samo nek bude golova da ne bude kao prošli derbi,možda i najgori ikada.

Čuo sam da ste igrali dobro ali i mi smo. Ne bi verovao šta smo promašivali.
Srčani udar samo što me nije strefio kad je OFK-a dala gol. Al' dobro je. Vrnuli smo odmah.
Biće dobra tekma u sredu. Povratili ste malo atmosferu koju niste imali zadnjih godina, a kod nas je standardno dobra. Uz lep dan i malo otvoreniju igru obe ekipe, može najzad da bude odličan Derbi, kakav dugo nije bio.- Š
Ma samo da bude golova,da se radujemo kao pravi navijači,zajebi me bunkeraša,juče tri tekme domaće lige bile 0:0...Rumunska liga za nas je svetlosnim godinama daleko,a kamoli zapadnoevropske.
- Š
Cenim da takvih kretena nema u Vukajliji,kad bude bilo takvih komentara(ako bude bilo uopšte) zaključajte temu...
- Š
Tejgo je ubica,imam osećaj da daje gol sto posto,Vukić je stari znalac,ali i Zvezda ima Evandra.Možda na derbiju bljesne i Borha,Prosinečki ga je hvalio samo tako na pripremama,spreman je fizički,jak a i nije drvo poput Boje ili nekog sličnog pa da mu je tehnika nula.
- Š
Na ovaj derbi verovatno neću ići,mada na onaj u prvenstvu dolazim sto posto...

Meni ulivaju sigurnost Krsta i Savić. Bez obzira na godine Krsta igra ovu našu ligu lagano i mnogo znači Saviću. Sale trči kao blesav i zatvara defanzivno levu stranu bolje nego bek a ume i loptu da gurne. Juče se videlo i da je Vukić mnogo bitan za napad. Šteta što je nešto rovit.
Da, videćemo. Biće tu svašta jer ipak Drbi je to. Za mene praznik.