Crvena Zvezda vs Partizan

1. NAPRED ODD GRENLAND-TROMSÖ DO 3+

2. Moram jedan seljački, čisto da se ispraznim. TRPAJ U CIGANJE!

3. Kakva je to tuca bila?

4. Sto bi reko Dusko Karleusa:
    "JEBI GGOBAVE, JEBI GGOBAVE!"

5. Sto bi se reklo....trpaj jaja...

6. Али онај Бобанче је кнез, каже ако победимо у дербију доказаћемо да смо бољи од Партизана а њима нека титуле.

Kurac bi nas dobili da je Stanoje osto.Nadam se da neće da dovedu Tejga samo bacaju pare kad nećemo ništa uraditi u evropi dovoljno su para spičkali na ovog jevreja

7. Najsladje se meće u devedeset trećem.

8. Kakva je to tuca bila?

Смрдљива клинчадија која носи ножекање и само гледа неко срање да направи, а настрада човек ни крив ни дужан. Бејах у центру збивања, нажалост.

9. Realno ono je bila golčina.

Kako se kolko sreće okreće, sećam se da nam je Moreira munuo pre nekoliko godina u 92. za 2:1 pa ste nas zezali.

A na jugu predizborna tišina..

10. Мореира нам га је мунуо у 96. за 1:1 :).

11. Aj do sledećeg derbija...

12. 138. derbi, Raća sa Autokomande, zažmirio i opleo po lopti i prelomio titulu. To je to.

13. To onda kad dva penala nisu svirana?

14. Права циганска победа. Али, и то се рачуна. Било је утакмица кад смо ми вас исто вако јебали па не могу да се жалим. Гледао сам само прво полувреме, јер сам касније имао паметнија посла, али и то је било довољно да видим колико имамо технички супериорнији тим и функционално ретардираног тренера. Тог смрада што нам уништи игру којом је Станоје терао сузе на очи малим ганима пред спавање треба моткама протерати из Србије.
    Још да додам - јбг мањине, крају се само једна ствар памти:

От'о Толе, От'о Толе и пету заредом,
    годинама, годинама, спрдамо се с' бедом!

Ајд живи били.

15. Mikri , to je bila zabluda i nas i vas. Ja sam prvi YeahBatchu objasnio da to nije bila Američka zastava i ako je on veći cigan od pola vas na temi.

16. Jebiga, bio sam pjan, pa mi mozak sporo radio.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.