Crvena Zvezda vs Partizan

1. NAPRED ODD GRENLAND-TROMSÖ DO 3+

2. Moram jedan seljački, čisto da se ispraznim. TRPAJ U CIGANJE!

3. Kakva je to tuca bila?

4. Sto bi reko Dusko Karleusa:
    "JEBI GGOBAVE, JEBI GGOBAVE!"

5. Sto bi se reklo....trpaj jaja...

6. Али онај Бобанче је кнез, каже ако победимо у дербију доказаћемо да смо бољи од Партизана а њима нека титуле.

Kurac bi nas dobili da je Stanoje osto.Nadam se da neće da dovedu Tejga samo bacaju pare kad nećemo ništa uraditi u evropi dovoljno su para spičkali na ovog jevreja

7. Najsladje se meće u devedeset trećem.

8. Kakva je to tuca bila?

Смрдљива клинчадија која носи ножекање и само гледа неко срање да направи, а настрада човек ни крив ни дужан. Бејах у центру збивања, нажалост.

9. Realno ono je bila golčina.

Kako se kolko sreće okreće, sećam se da nam je Moreira munuo pre nekoliko godina u 92. za 2:1 pa ste nas zezali.

A na jugu predizborna tišina..

10. Мореира нам га је мунуо у 96. за 1:1 :).

11. Aj do sledećeg derbija...

12. 138. derbi, Raća sa Autokomande, zažmirio i opleo po lopti i prelomio titulu. To je to.

13. To onda kad dva penala nisu svirana?

14. Права циганска победа. Али, и то се рачуна. Било је утакмица кад смо ми вас исто вако јебали па не могу да се жалим. Гледао сам само прво полувреме, јер сам касније имао паметнија посла, али и то је било довољно да видим колико имамо технички супериорнији тим и функционално ретардираног тренера. Тог смрада што нам уништи игру којом је Станоје терао сузе на очи малим ганима пред спавање треба моткама протерати из Србије.
    Још да додам - јбг мањине, крају се само једна ствар памти:

От'о Толе, От'о Толе и пету заредом,
    годинама, годинама, спрдамо се с' бедом!

Ајд живи били.

15. Mikri , to je bila zabluda i nas i vas. Ja sam prvi YeahBatchu objasnio da to nije bila Američka zastava i ako je on veći cigan od pola vas na temi.

16. Jebiga, bio sam pjan, pa mi mozak sporo radio.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.