Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
победник Чо са квачицом
OPET ON!
Sve je to namešteno. :)
Da se ja nešto pitam ja bi ovde proterao autobus.
Može lock.
Dobar dan. :)
намештено бре, нећу да се играм ........
E, bravo Čo, i tebi nešto lepo da se desi!
bravo
ja ću pobijediti u ovom natijecanju
E, Reme vide li ti kako Stefan naruži našeg prijatelja? ccc
videh, strašno. Mada me je prijatelj oduševio odgovorom. :)
Dobro mu je odgovorio :)
Takođe, kakav spust :)
Neću tamo ništa da komentarišem, ali očigledno da se nisu proveli kao što mi umemo, neki oblak hejta je tamo nadvladao...
bilo je extra
nem pojma, čekam da krene priča. Za sada je najveći utisak sa okupljanja to što je Gambi Frenkiju uprljao tepihe. Očekujem neku interesantnu priču, pa onda da procenim. :)
Valjda će biti i fotografija, pa da imamo kompletnu sliku :)
đe ste, šta ima?
Idem da iskokam kokice, inače sam tu, čitam...
a komentarišeš li?