Kvaksonska loža - Moćne patke

1. evo,pijuckam kafu i sok,gledam neku emisiju o zmijama?vi?

2. Ja umirem od dosade. Fali mi još para da kupim slušalice za komp.

3. ja moram kameru da kupim.

4. Hm, žena zmija, sedi za stolom, pije kafu. Pokušavam da definišem vup žurku, al' nisam bogat.

5. Webcam mi crko, tražim drugi kabl na tavanu od 16m2.

6. žena zmija,ee,živote:)
    vip?
    separei,kristal,koks.

7. separei,kristal,koks.

Mogu da iskoristim to kao uvodnu rečenicu?

Avsum pesma!

8. koja pesma čočo?
    to je vip žur,lolo.

9. Au šta mi sad pade na pamet, pa ja nisam normalan. Odoh da definišem to.

10. Pa ova iznad valjda. Pokušaću što objektivnije da definišem. Mada, ne ide mi u zadnje vreme to. Počinjem da mislim da nikada i nije. Sluša neko dabstep?

11. slušam ja nekad.mhm.definiši.što baš vip?

12. Pa, obična žurka nije tol'ko interesting. Ovo vip i žurka idu zajedno, a i gled'o sam puno puta svuda, možda sam čak i bio blizu neke. Aj da pokušam! http://www.youtube.com/watch?v=_mwL6R-Z1e4

13. ja bila na par,doduše prijatnija mi je neka opuštenija varijanta.

14. Jesi? Utisci! Trebaju mi.

15. Gde je ovaj Matriks, oću da vidim definiciju!

16. Evo me, trebalo mi je vremena da predočim iz jedne lude zamisli u defku.

17. pa,ništa,šatro svi fini,pa se raspomame posle,devojke koje bacaju onako kosu,a glavu samo trznu,ne smeju se da slučajno se ne naprave bore,tipovi ljigavi,daveži,mada su cure više napadne,blabla

18. Može, može. Materijal. Odo da popijem kafu, pa na posao pisanja defke.

19. Šta bi sad? Odoste.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.