Stvar je u tome što je ispalo kao da te kuliram, a nisam taki lik.
Inače, svi su mi previše ozbiljni u bendu, pa su odbili da se zove "Ispušena frula" ili "Živi pesak", pa u došli na imbecilnu ideju da se zovemo "Mali big bend". Ali, to se neće tako završiti :)
Pa, reci Ella, zar nije glupo ime? :) Prvo, što je svaki drugi džez bend u Srbiji "Big", drugo, što je prva asocijacija predivom "mali" to da smo svi mali ljudi, da ne kažem kepeci. A ja to svojom pojavom u startu obaram :)
Ma nema veze, sad si me utripovao da sam neko i nešto, veoma je čudan trip. Ne sviđa mi se.
Stvar je u tome što je ispalo kao da te kuliram, a nisam taki lik.
Inače, svi su mi previše ozbiljni u bendu, pa su odbili da se zove "Ispušena frula" ili "Živi pesak", pa u došli na imbecilnu ideju da se zovemo "Mali big bend". Ali, to se neće tako završiti :)
Hahaha zilavi Jeza ce isterati do kraja svoju zamisao za naziv benda ;)
Mali, ali jebitačan, A?
Pa, reci Ella, zar nije glupo ime? :) Prvo, što je svaki drugi džez bend u Srbiji "Big", drugo, što je prva asocijacija predivom "mali" to da smo svi mali ljudi, da ne kažem kepeci. A ja to svojom pojavom u startu obaram :)
Đe utekoste?
Ma, gde jebitačan, Nidžo, svi smo mi dunsteri. Nego, pozdravljam vas, mora da se radi.
Aj em a džinijas, rešio sam pitalicu modova i dobio odabranu. Fak jea.
ČEstitam triks na još jednoj odabranoj!!!!
Hvala Manijače, izgleda da ću biti DETEKTIV, i to bolji od onih u CSI.
he, sad tek provalih o ćemu se radi...zasluženo!
Eh, a niko nije pominjao pravopis modova tj. kako završavaju rečenice.
Прва блеја 18-?
Ole ole!
bleja?
marya!
čočočo!
Dobar den.
dobri den.
Desi Matrikse! Kakoe ljudi?