Kvaksonska loža - Moćne patke

1. pričam s psom stalno,haha.
    ja bila u kafiću klubu,pa u klubu,pa i ja na nekom splavu i ode noć,legla u pola 8.

2. axaxax Co to je bio odgovor na marino pitanje jedno a ovaj nastavak upucen za pesmu koju sam postavila al mi je zabagovao komp pa je kometar ceo zakasnio!

ako maro ako !!!!

3. ELJEKTRO HAUS MIKS

4. jao,ljudi,ne pomera mi se,a treba svaš nešto da ugovorim.

5. More Marija ustaj Sunce ti kalajsano poljubim dokle mislis ti tako?!?

6. ahahahha,ne znam.moram da se ubrzam i danju,a ne samo noću:)

7. Postoji tip ljudi koji su najaktivniji noću, a u toku dana se vuku. Zavisi kad ustaneš. Pretpostavljam da si ti oko 12.

8. kako kad se organizujem,ako imam zakazane obaveze i kad se ubrzam ne stajem,onda radim dan-noć,kad odmaram,onda se baš otkinem od hedonizma.

9. tako i ja al generalno noc je moje vreme ..i nije tacno da se covek navikne- nikad se nisam i necu navici na ustajanje pre 10 ( ustanem al sam ko popisan cvet) a zato nocu mogu na mars. i da ako legnem ranije uvek se vrtim po krevetu saaaaaatima tako da svarno verujem da postoje ljudi za dan i noc

10. isto,odradim ja sve i mrtva čak skroz i opet legnem ranije i ne vredi,vrpoljim se.ja sam od 6 popodne aktivna,pa teraj...

11. mi smo za lunarni a ne solarni sisetm :D vestice jedna! :D

12. Ljudi za noć. Kako to zvuči hopa-cupa.

13. hehhe,pa ionako sam rak,a mesec mi je planeta,lololo.jes satelit,al' po 'oroskopu mi tako dojde:)

14. mi menjamo dan za noć, mi menjamo noć za DOP hahahah!

15. Trenutci bluda, mršte!

16. treba da idemo na sever kad noc traje 6 meseci!!

17. jeste,koj će mi dan,da mi mrači samo,lololo!

18. aloooo, đe ste raja :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.