Kvaksonska loža - Moćne patke

1. sve vise mesecara :D

2. Kako si? Si dobio ovu sad rundu u Kupu?

3. ne verujem...loše je prihvaćena, a napisao je za 5 minuta, pred sam početak:)
    kako je kod tebe?btw,okle si ti momče?:)

4. helloo!!!!!! jbg ja sam tu pa se izgubim u citanju sad sam i sama piskarala ispale mi oci..moram da pocnem sa cvikerima! ostarilo se ;D

5. Šteta, super si autor. Ja, iz Kraljeva. Moli, saće pročitam.

6. a sto si cekao zadnji momenat?

7. idi bre Maniače jedva sam skontao s kim pričam :) dobra defka, solidna, mada ti možeš mnogo bolje...

8. ljudici uzivajte ja odo na kahvu! u zdravlje :0

9. Brus, napisao sam je 10-tak minuta pred početak, nisam znao ni koji su naslovi ponuđeni:)

10. Dajte mi neke defke da čitam.

11. čo, čitaj autora KAFKA, jebe!

12. Znam za njega. Mnogo je brutalan. Mada, ne znam, amantino mi je nekako bolji.

13. može KAfka, može Čiča, čitaj autora Vehbija Ćoralić - zabavno i iscrpno... čitaj Korbena Dallasa, dobar je skroz samo je malo neodlučan po ptianju nicka :))) moje nemoj da čitaš samo ćeš se smoriti...

14. Čestitamo Manijače :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.