Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kakav spot, hahah.

2. Marija, volim te iako mi se ne javljaš!

3. ahahahah.
    čo ja sam matori glipter:)

4. Nisi, nisi. Koje si uopšte?

5. Zaboravih da se dama nikad ne pita za godine. Fejlovao sam kao džentlmen. Ja sam mawi. Decenija mlađi. :stidi se u uglu:

6. Oo bjb, pa ti imaš još jednog obožavaoca:)

7. Da ostajem ili da idem?

EDIT: Fino, Bruse, fino.

8. ostaj bre, nisi ovde najmlađi posetioc, Matriks te šije :))))

9. uu, matriks šije sve tinejđere hahahaha

10. E da, Bruse, da ti se zahvalim na predlogu za naslovnu. Ne znam de je nađe, al fala.

11. jede mi komentare... previše je dobra defka da bi bila onako slabo čitana, morala je barem u predloge da uđe... ne znači to mnogo, moje predloge retko uvaže, valjda imam specifičan ukus...

12. Ma ne mora da bude na naslovnoj. Znači mi da vidim da barem neko čita definicije, da ne pišem u prazno. Elem, de su svi?

13. meni nešto baguje Vuka, a i dešava se da ljudi povremeno odu da pišu defke ili čitaju nešto...
    Negde sam napisao da ne volim ovu foru sa praćenjem, zato mi i stoji nula ljudi koje pratim na profilu, ali imam neke ljude koje povremeno prelistam i to je moj interni spisak. Tako imam i običaj da povremeno prelistam autore na koje naletim u razgovoru, čisto da vidim šta i kako pišu. I onda krenem pre neko veče kroz tvoje defke i nađem tu tabulu razu i oduševim se, a inače sam primetio da ljudi rado odlaze na tu temu za predlaganje pa čitaju predložene i eto...

14. U jebote, imaš 64 autora. Svaka čas'. Izgleda da moram da palim. Jebiga. Kucamo se ljudi. Ako je ostao neko. Laku noč :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.