Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Čestitamo Manijače :)

2. I ova defka mi ode u kurac. Ne vredi više, odustaću.

EDIT: Žalim se, znam. Pička sam.

3. jbte,al me usralo hahaha! pobedio sam samo zbog proseka hahahahah

4. čo,ne misli,sad čitaj,pa kad ti dune piši.ja recimo svakog dana moram da bacim bar neš na papir,jer da ne izbacim pola strvari koje mi se vrzmaju po glavi prebukirala bih se totalno.

5. Nauči me, marija! Ja nemam tol'ko inspiracije. Nema šanse.

6. ma,ne za defke samo,nego uopšte,neka misao,stih,trenutne misli.

7. Inspiracija je baš dobra stvar. Ideš na neku žurku večeras? Nešto sam video da si išla sinoć valjda. Kako bilo? :)

8. bila sinoć i preksinoć do jutra,danas odmaram,dosta.ti?

9. znaš čuvenu Edisonovu izreku: "Uspeh je 10% inspiracija i 90% perspiracija."

perspiracija je znojenje, dakle trud - što više pišeš postaješ sve bolji, kod mene je delovalo...

10. Meni se baš ide na neku žurku. Uglavnom sam blejao po onim seljačkim u diskoteci, sa onim nadrkanim likovima koji gledaju popreko bilo koga. Sxta sam ti ja uradijo decxko?
    Elem, kod mene ništa. Voleo bih sada da imam omiljenog autora, pa da čitam. Pijem čaj.

EDIT: Bruse, dechko, znam. Trudim se kol'ko mogu za svoje godine. A to što nisam kvalitetan, obratite se mojom kevi što me napravi ovakog.

11. pa,ti proberi,prošnjuraj po profilim,pa izaberi.

12. Čo, ako želiš da čitaš kvalitetnu razbibrigu, čitaj Burzuma i Balura fon Jogurta. Ali, razbibriga:)

13. Pu, što se žalim večeras. Aj neko da oplete neku hepi temu.

14. ih, prosek preko 38 i nisi kvalitetan... ja sam godinu i po vukao prosek ispod 30...

15. uključi ti lepo neki film i lezi,opusti se.

16. E to! Iskusna si u tome, izgleda. Samo mi treba neki film.

17. kakve filmove voliš?

18. Khm-khm. Komedije? Može i akcija, dok god nije prežvakano ''skok sa 30 metara, jedan šaržer na njih 30'' tipa.

19. akcije ne gledam neš,a ni komedije,haha,tj. ne odgledah nijednu dobru mnooogo dugo.
    psiho trileri,drame,tak' neš.bajke.

20. Voliš horore možda? Imam par filmova.