Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Desi Džaftara, sunce ti poljubim! Kako si, šta radiš?

2. Чово, ево ме, лебац ти изједем, умирем од врућине на послету. Једва чекам дидем на море. Шта ти радиш? Има л' каквих треба?

3. Gde ideš na more? E, a odakle si ti?

Ništa posebno kod mene, čekam 13h pa odo odavde. Kod mene baš lepo vreme. Vi nemate klimu tamo, u kancelarijama?

4. 'Оћу ове године у Грчкама да се бањам.
    Из Бг-а, а тииии?

А где си ти и зашто ти имаш климу која ради а моја клима не ради?!?!?!?!

5. Kraljeva grada. Ja imadem klimu kući, al ne koristim je. Nije tol'ko toplo još uvek. Ja bi tražio povišicu da sam na tvom mestu. Ipak radiš u nehumanim uslovima.

6. Šta ima u Kraljevu? Bila sam tamo 1, imali neki udes, pa otišli kod nekog strica od drugarice. Sećam se samo da smo jeli neko mesište.

Povišica? OMA DOĐE!!!!1

7. Pa evo, postavili su neku binu kod fontane, valjda će neka grupa da dođe. Štagaznam. Ionako je mrtav grad. Samo čekam da se preselim u Beograd, ako bog da.

Gde radiš?

8. cel dan gu nema niki... izmorili se jutros na druge bleje...

9. Ли Ло Дидидиидиди

ДЕЗТЕ

10. vozdra ljudi!
    pajko, 'bradoša' na blejU

11. Desi! Kad ti je meč?

12. počeo u 10..šta ima ' vako?

13. moram da palim, jbg, vozdra!

14. Ajde, pa da prođeš, pa da slavimo!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.