Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hola,que tal?
sta se radi...ja pijem cokoladno mleko i pusim pljugu,a uskoro i buxsnu
ja obrnula tvoj redosled:)
jela sad neki džemić i piskaram.
ja se odvalio od buxni za vikend...a beše skoro 3 nedelje ne varih lololo
jbt,ja se još oporavljam od vikenda,danas baš provalih,pff.
kako je slatka buxsne posle pauze duge...mada sam ja zaboravio na duge strejt pauze hahah
ja sam se za vikend baš potsetila perioda od pre godinu - dve.,milina,ali dosta su dva vezana dana:)
pre godinu,dve sam svako vece blejao u kraju i buxsnao...sada svako vece blejim za kompom i buxsnam
to ti kažem, kad napraviš tako dugu pauzu, prinudnu doduše lolo, jednostavno, ubija hahahaha
nedostaje mi drustvo iz kraja i blejanje u kraju i varenje,sad se sve raspalo,varim sam gajbi...
ma,moja je bila pametna,he.
a,sad posle buksne jela džem,pa sad jedem masline,lololo
trivo, koji kraj?
imas jos buxsni?posle jela isto nije lose...
nemam više,slupane tri,sad se butam:)
sad cu ja jednu...ne ide bleja na cosku bez buxsne
:plješće ručicama:
:cima dzoint:
e jel izasla nova epizoda saut parka,to uz buxsnu je najjace za gledanje
nisam skoro gledao saut, pojma neam
ja poslednju gledala onu kad mere pišice,ostale posle nešto baferovale sto godina jbt.
sad cu da proverim