to zato sto sam napravio bacac plamena od upaljaca...pre jedno 3 godine,ja se naduvao,sedim na klupici,duva vetar jak,ne mogu da upalim pljugu,i stavim glavu ispod jake da upalim i sprzim facu ko u crtacima...inace,koliko ljudi sam ja zajebao sa takvim upaljacima,uvek zaboravim da kezem da je bacac plamena,facu je sprzilo milion njih,lol
ja sam imao jedan upaljač, razjeban, električni inače, koji ne radi ali baca struju kad pritisneš i pravi mini šok na ruku kojom ga držiš hahahah, da vidiš samo kako vrište ljudi kad pale buxnu ili pljugu njime lololo
posle merenja pisica snimljene su jos 2,3 epizode
da,nego neš baferovalo sto godina,hm,probaću sutra uz kafu opet...
zadnja koju sam gledao nije losa...i nisam imao mnogo problema sa baferizovanjem
bjb, kad uvodiš net u nsta?
pa zar nema net?mislim kako pise sad ovde...nista ne razumem?:D
ma,treb da pređem u stan,ovde sam kod mojih u kući,he:)
no se za net još i stan,prvo da ja pređem,pa ondaK sve.
aaa sprzio sam facu
hahahaha, ja opekoh prste na pljugi aaaaaaaaaaaa
ja pušim samo u trpezariji.malo pre ugasih:3
to zato sto sam napravio bacac plamena od upaljaca...pre jedno 3 godine,ja se naduvao,sedim na klupici,duva vetar jak,ne mogu da upalim pljugu,i stavim glavu ispod jake da upalim i sprzim facu ko u crtacima...inace,koliko ljudi sam ja zajebao sa takvim upaljacima,uvek zaboravim da kezem da je bacac plamena,facu je sprzilo milion njih,lol
ako, tako im i treba kad se drogiraju hahahahaahahahah!
hahahahha,ali kad se setim tih scana....
imala i ja par takvih bacača,za manijake kad se vraćam kući,odrasla kod autobuske.
da ih prziz ako napadnu :))
ja sam imao jedan upaljač, razjeban, električni inače, koji ne radi ali baca struju kad pritisneš i pravi mini šok na ruku kojom ga držiš hahahah, da vidiš samo kako vrište ljudi kad pale buxnu ili pljugu njime lololo
da,a nosila i neki dezodorans neko vreme,pa baš da bude bacač plamena:)
taj je zajeban
inace bradurana i kosetina su mi toliki da kad bi jednu dlaku zapalio,cela glava bi pocela da gori
jase danas obrijao, posle 2 nedelje
haha,kolika ti brada,a kolika kosa?