Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jeste? Odo da vidim! Još ako je lepo napisao. Divota!

2. Kol'ko je retardirano.

3. Bruse zasxto si me napustio

4. ja sam mislio da nabacim nešto u fazonu lika koji kreše bliznakinje, pa ustane po viagru da bi mogao da nastavi, ali me pretekoše pa mi glupo da stavljam isti naslov...

5. Uh to je dobro, ali retko kome može da se desi. Ljudi gledaju da se poistovete, kol'ko ja vidim.

6. moram da bežim na spavanje, sutra imam poslednji ispit na faksu... laku noć Čo, kuckamo se sutra...

7. Aje puno sreče sutra! Laku noč.

8. Džaft! Kakoe?

EDIT: E jebiga, ode ti.

9. Ма, туј сам, него се смуцам по неким јутјубовима :)

Добро је, радно, ал' добро.

Код ти, коме ва?

10. Evo ja, gledam neke epske definicije, i žao mi što nemam skila da napišem barem jednu ono, baš dobru. Tako da se sad bavim ljubomorom. Što ne pišeš nešto? :)

11. Ма, ја напишем некад нешто. 'Вако, све дефинисано а и оно што бих дефинисала боље од тог неког - нећу јер ће да буде плагијаТТТчина.

Љубомора?
    ololololo
    http://www.youtube.com/watch?v=4VHjszg1Koc

12. Pukosmo. 18000 postova! Čestitke!

13. To bre! Pozdrav svima.

14. то, мачке!!!!12 :)

15. Ima li sta novo kod tebe Dzafe? Nema nam staklene.

16. Јооо, да, баш ми фали. :( Али рекла је да неће да се враћа у скорије време.

Нема ничега посебно, јучер се фарбала, данас мацкала нокте. Код тебе?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.