nije za brisanje, ali budi spreman da će dobiti dosta minusa, ljudi slabo ocenjuju takve stvari... većina dolazi zbog zabave, pa ne vole da ih nešto pogodi, meni ovakve defke prođu samo na osnovu stare slave, a dobiju po 15-20 ocena ukupno...
Upravu je Brus. A ja sad nešto gledam statistiku svog bloga, imam par ljudi koji su iz Nemačke, Amerike i Bosne pogledali, za Crnogorce znam koji su, a naših je gomila.
Ja sam napisao neku ozbiljnu defku "shvatanje politike" koja je bila živa sat vremena i imala skor 4-2. Ne vole ljudi ozbiljne stvari. Klikću gore samo kad vide da piše kurac-sise-dupe ;)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pozdrav Matriks, šta ima novo?
Sad sam igrao kantere sa par Vukajlijaša, odrao sam ih od života.
ja ne igram igrice, smorilo me tokom godina, ali poštujem uspeh :)
Ja zaseo za kantere posle 3 meseca, a i lagovalo je kao nenormalno, bilo bi bolje da sam na dial up igrao.
Jel moja zadnja defka za brisanje? Nešto mi žao, a patetična je.
Prepusti je modovima.
nije za brisanje, ali budi spreman da će dobiti dosta minusa, ljudi slabo ocenjuju takve stvari... većina dolazi zbog zabave, pa ne vole da ih nešto pogodi, meni ovakve defke prođu samo na osnovu stare slave, a dobiju po 15-20 ocena ukupno...
Upravu je Brus. A ja sad nešto gledam statistiku svog bloga, imam par ljudi koji su iz Nemačke, Amerike i Bosne pogledali, za Crnogorce znam koji su, a naših je gomila.
:Čudi se što nikog nema 18 sati:
rifreš
Stop action.
Ja sam napisao neku ozbiljnu defku "shvatanje politike" koja je bila živa sat vremena i imala skor 4-2. Ne vole ljudi ozbiljne stvari. Klikću gore samo kad vide da piše kurac-sise-dupe ;)
Бацила сам сомића.
Шалим се, нисам.
Блеја, 18+? :)
Kavli...
ЕЛЛА КТИТОРЕ ЈЕДАН, ШЋО СТЕ МИ БАНОВАЛИ МАЛОГ?!?!"!?"
Džaf, mali je bio nestašan ;DDD
e, šta je napravio?
neću više ni da dolazim kad svi pobegnete od mene :(
:ode da se duri u ćošku:
Ma ko bre pobego Brus?! ;)))