A, ne znam ni ja, moram dučim večeras duboko u noć, svratiću ovde verovatno, pa ako budeš tu, imaš s nekim da kucaš. Sad čeprkam po jutjubu, tražim onu pesmu iz reklame rajfajzen banke, ona la la ja ja, tako nešto. Zarazna je u pičku materinu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ona čita! :zaintrigiran: Delo? Ja učim elektroniku za sutra.
pa,sad je antička filozofija.obnova i dopuna.
Uopšteno antička? Svi antički filozofi, to?
ne,ne,to sam davno završila,ovo je sad za diplomski,od teogonija i kosmogonija do filozofije,kao uvod za neku drugu priču.
Uh, dobro je da sam na vreme otkrio ovaj dabstep. Baš proključa krv dobro.
Elem, teogonija, kosmogonija? jesu to neki pravci ili filozofi? Nemoj mi zameriš, tek treba da dobijem filozofiju.
to je predfilozofija i ustrojstvo kosmosa.
Au, svidža mi se to, ako je isto kao što zvuči. Jel tebi nešto dosadno?
ma,ja to baš volim.inače,da,dosadno mi ovde,a ovo moram da radim za diplomski,pa ću uskoro da se nakanim posle ručka.
Jebiga, ne mogu nikako da te razdosadim. Ne znam kako drugačije da kažem.
Osećam se sićušno.
hahaah,što sićušno?
Pa zbog gore navedenog. A i onako. Sićušno. Ili majušno. Odlučiću posle, za ručkom.
šta se jede danas sićušno?
Ja sad hasam neki sandwich, mada nije majušan, to ti mogu reći.
ja ću sad suljpa sa rebarcima i salatom:3
Au sunce ti!
Sad se stidim svog sendviča.
baš odavno nisam hasala suljpa,a majka kad ga spremi...pa još uz prikladnu salaticu,,bruka!
Mora da se čuje to, da se pohvali domaćica.
a,zna mamito,zna:3
kaj ćeš ti danas čočo?
A, ne znam ni ja, moram dučim večeras duboko u noć, svratiću ovde verovatno, pa ako budeš tu, imaš s nekim da kucaš. Sad čeprkam po jutjubu, tražim onu pesmu iz reklame rajfajzen banke, ona la la ja ja, tako nešto. Zarazna je u pičku materinu.
Ode ti. Aj uzdravlje.