Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma radno vreme mi je od 6:45....od kuće krećem u 6:10....pa moram ustati u 5:20 :)

2. Komplikovano je to dosta. K'o da se vraćaš u osnovnu, i u prvu smenu.

Kako lep dan..

3. чуо сам да овде пише марија ди, ако је видите реците да сам је поздравио

4. Nema nikog kod kuće, ja sam vam razbio prozor, a komšije misle da trenutno ispisujem svoju adresu i broj telefona kako bih vam nadoknadio štetu. Varaju se.

5. ahahahahah!
    bravo bruce!:3

6. Ola ćikitas i mućaćos

7. Dobro veče svima! Ima li ikog? :)

8. uh, nije me bilo par dana ovde, ispala mi iz aktivnih...

9. hahaha, neće, ne brini:)

10. Kaizen je nešto sjebao ovde, ne izlazi pretraga kako treba.

11. znam, nešto ne štima...

12. Odoh ja, glava mi se raspada.

13. aj, laku noć nidžo, i ja ču uskoro
    vozdra

14. bleja?
    samo da pozdravim,pa idem malo u šetnju,
    ako me ne vide dan,bar veče da mi vidi oke.

15. Jebiga, kuckamo se kasnije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.