Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma radno vreme mi je od 6:45....od kuće krećem u 6:10....pa moram ustati u 5:20 :)
Komplikovano je to dosta. K'o da se vraćaš u osnovnu, i u prvu smenu.
Kako lep dan..
чуо сам да овде пише марија ди, ако је видите реците да сам је поздравио
Bleja?
Nema nikog kod kuće, ja sam vam razbio prozor, a komšije misle da trenutno ispisujem svoju adresu i broj telefona kako bih vam nadoknadio štetu. Varaju se.
ahahahahah!
bravo bruce!:3
Ola ćikitas i mućaćos
Dobro veče svima! Ima li ikog? :)
Ima.
uh, nije me bilo par dana ovde, ispala mi iz aktivnih...
Nemoj da ti se ponovi!
hahaha, neće, ne brini:)
Kaizen je nešto sjebao ovde, ne izlazi pretraga kako treba.
znam, nešto ne štima...
Odoh ja, glava mi se raspada.
aj, laku noć nidžo, i ja ču uskoro
vozdra
http://www.youtube.com/watch?v=fr3I54p2qhE SIKK!
Bleja?
bleja?
samo da pozdravim,pa idem malo u šetnju,
ako me ne vide dan,bar veče da mi vidi oke.
Jebiga, kuckamo se kasnije.