Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Samo da pohvalim Bruce-a za performanse. Sve sam ih pogledao na tubetu i jebu kevu. Najviše me je oduševio "Vreme zabave". Dobro je pa si ga snimio dok su ove cene pljuga, koštao bi đavo ipo kad iđemo u Jevropu:) Baci info kada je festival, dolazim obavezno.

2. Jezivi, ja tada nisam pušio već godinu dana. I sad pušim jednu paklu najmanje dva dana. Festival je obično krajem avgusta/početkom septembra, napisaću negde na Vuki najavu kad počne (ako dobijemo lovu ove godine). Hvala za pohvalu, ako dolaziš ove godine ću nešto posebno da pripremim.

3. bleja...sta se radi

4. :drzi naslonjenu nogu na sipci, gleda zamisljeno u daljinu i pita:
    Sta koji kurac koje picke materine?

5. I 'ladno smo se ugasili?

6. I ču se odjek po temi...

7. Tu je Ela, od krvi i mesa, da zameni mog izmišljenog drugara! :)

8. O da, od krvi i prokuvanog mesa na +40 ;)
    Šta ima čo'ek?

9. Evo, učim 15 min, pa sat vremena ovde! Motika mi ne gine! :)

10. Šta ima kod tebe?

11. Evo, učim 15 min, pa sat vremena ovde! Motika mi ne gine! :)

Nema 'leba bez motike Šan :)))

12. Dobro je Šan, ovde sakupljaš energiju za učenje ;)))
    Ja standardno na poslu, 'oću da izludim od dosade....još sat vermena smora pa kući.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.