Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Meni bale idu ako vidim eurokrem.
Znaš šta? Mnogo si bre neki zahtevan lik :P Da ne'š i pitu sa pečurkama da ti čas zamesim? ;DDD
Uuuuu što volim ove skromne ljude ;)))
I kada neću da budem ispadam bezobrazan....u pravu je defka...mi muškarci smo umetničke duše :))))
Palačinke, eurokrem, mlevena plazma.....JOJ!
Neću ništa reći na ovo bejb... ;D
Ali pod uslovom da mi napraviš zeljanicu :)
Što li nisi bio na zimu kad smo se nas par Vukajlijaša ''grudvali'', ždrali smo to kod Musssashija.
E nek i ja budem nekome od koristi...neke. ;)
Moraš ti do Pinokija u Zemunu....surove su....najsurovije na svetu
Kada smo već kod pita, Ela meni napravi sa mesom.
Ma da, pa da mi nabode svoj lažljivi nos. lolo
Bejb, dogovorili smo se da nećemo više da se "ližemo" na javnim temama, ali ne moramo baš ni po punom imenu i prezimenu da se "vikamo" ;DDDD
Ne može pita, dogovorićemo se nešto drugo za večeru danas....možda pizza...videćemo.
E jeste...koji sam bukvalista bejbe .)))
Pizza....najjača stvar na svetu....ja pravim, prvi sam rekao :)))
hehehe a što više laže, nos mu sve više raste lololololo
Baš zato i ne dolazim, a mogu i sam da napravim jebačke palačinke, nisam ja džabe sam u kući po 15 sati.
Има ли кога?
Tu smo bre!
Видим. :)
samo jedan mali rifreš teme...
taman sam došao iz istog razloga, već je krenula da mi ispada sa spiska...
vozdra Bruce, meni davno ispala sa spiska...zaboravio sam čak na nju..