Kvaksonska loža - Moćne patke

1. O, ljudi, ima li koga živog ovde? :)) Gde su Ella, Džoni, Džaftara, Marija i kompanija?

2. Zamor materijala. Možda bi ovde trebala kiflica?

3. aj bar do 10000 strane da doguramo...ujedno i rifrešššššš
    SLEJAAAA!!!!!!!!!!!!

4. Nema ovde više nikog... sve je prekrio snijeg... i beli ljiljani... još samo Toma da zapeva...

5. Razočarali ste me, mislio sam da ova tema može da potraje i bez mene.

6. heh, vazda neki posao po ovoj vrućini jbte...sad je fala bogu neki svetak, pa se ne radi, odmaram celog dana.
    a juče sam bio na reci na kupanju...baš bilo kul...ti? kako je na severu?

7. Jebeno, gore od pakla. 40 stepeni danju, uveče 30. Stalno mi uključen ventilator, čudi me što nije crk'o, a ja polako odustajem od Vuke, nema više one zabave, sad sve neki ozbiljni razgovori, izgubila svoju lepu draž koja me ovde i držala...

8. da znaš da si u pravu..da nema jedne sa kojom se dopisujem svake večeri na pvt, ne bih ni bio na vuki, veruj mi...

9. Uvek sam mrzeo oni koji se žale da je Vuka otišla u kurac, ali kad se nas dvojica žalimo na to, onda ovaj sajt može samo u propast.

10. fora je u tome što me čak ni defke ne zadržavaju ovde...bilo da ih pročitam ili napišem..postaje malo zamorno i nezanimljivo.

11. Da, to je i mene smorilo, sad se u zadnje vreme proseravam od gluposti na defke i tražim da mi brišu nekvalitetne, kad bude bilo ono za imejl, neću ga otvarati, staviću sebi ban pa dokle izdržim i ne pišem više defke.

12. a da, to novo pravilo. Šta znam, potvrdiću ipak na mejl, ne košta me ništa...uvek mogu se iskuliram od sajta ako to hoću. Valjda:)

13. Ne budi tako siguran.

14. znam, zato sam stavio smajli:))

jbte, nekako sam se vezao za sajt, i ne znam šta bih radio na kompu da nemam net ili da sam nedaobog trajno banovan ovde..zanimljivo,ali nisam se nadao da će tako da bude.

15. Ja samo ne mogu da zamislim da ostanem bez muzike koju slušam, to me jedino drži za net jer mi je mob sjeban i ne može više od 10 pesama da primi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.