Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Matrikse, kad stigneš da pročitaš - krajem avgusta je tzv. treći krug upisa kad se upisuju sva preostala prazna mesta po školama. Ako imaš vezu ili nađeš neku školu koju želiš, a u njoj ima mesta, možeš se prebaciti iz ove koju si dobio. Direktor svake srednje škole ima pravo da u septembru upiše do 5 učenika više po odeljenju (tu se muvaju mesta, ne u upisu koji je glupost). Provereno, radim taj posao od prvog prijemnog :)
Ma zajebi prebacivanje, toliki sam baksuz da mi je smer trebalo zdravstveno kao i za vozačku jebo im pas mater. Došao tamo u 8 i kad sam proveravao dokumnta nisam imao to a morao sam, odem u Higijensko, vadim krv EKG očni i ostala govna, taman stignem da se u zadnji momenat upišem kad ono nisu potpisali zdravstveno i tek sutra mogu da ga uzmem. Sreća je da je još sutra upis, inače ne bih ništa upisao.
samo da se zapljunem pa idem na fitnes, hoće žena da omršavi :)
Evo i ja malo da pometem ovde nisam odavno a vi ostavljate ove flaše i pikavce...cccc....niko da počisti od kada nisam tu
:Uzima metlu i DŽubrovnik, lagano čisti ćoše i zvižduće neku Grobarsku melodiju:
Vraća se stari šmek ove teme. lolo
Lagano...moramo do 1000 da doteramo.
Šta se dešava po Bleji...nisam bio 100 godina....jel ima nekih novih članova ili se ugasila?
I pošto nisam bio dugo da ubacim i malo muzike
http://www.youtube.com/watch?v=88BPk903jUQ
Zamalo da se ugasila.
Samo da viknem "BU", pa se vracam za sat/dva ;)))
A ja se taman ponadao...
zum-zum-zum-zum-zum!
Bum!
bang!
and then...big bang!
:crk:
Ne brini Matriks, osvetiće te neko... :)
Hahaha, i dalje mi je smešan tvoj avatar, a još krenem da vrištim kad se setim Džonijeve defke.
Refresh.
reheat.
rekurzija
Bleja?