Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ajd' onda da budem ontopik! Ti bazeni bi trebali da budu neko javno dobro da se narod opušta do mile volje, a da imaju neku simboličnu cenu čisto radi održavanja i štatijaznam.
slažem se.i da nema pišanja u bazene,a ko piša biće spenkovan i izbačen bez kupaćeg.za primer.
Hohoho, sviđa mi se kako razmišljaš.
pa,na šta to liči,smo došli na bazen,ili na zlatni tuš...
Ima ono sredstvo za detektovanje urina u bazenu, zamisli širi se boja oko tebe. Prvo blamčina pa spenk kroz redaljku.
znam,znam,treba to svaki bazen da ima.pa da viidimo ko će da piki,lolo
Zaboravih da dodam i snimanje pa kačenje na jutjub. šelolo koj sadizam
i postavljanje slike na ulaz bazena,stub srama,pišanija.
Zlo
Bleja?
Ima li ovde koga uopšte? ALOOOOOOOOOOO!!!
Ima, kako kad..
Kad ima? Uglavnom uveče, a?
ma nema nikog, opet smo počeli da spamujemo defke :)
Stvarno sramota, spemujemo defke na sve strane, a tema nam zvrji prazna...
Ja se polako povlačim sa Vuke, samo još koja tema me drži ovde inače bih otišao. A sad kad su uhapsili ovoga Hadžića, čekam samo da prodamo stanove ja i moja uža porodica i paljba u inostranstvo.
Matrikse, vidim da si počeo i mnogo ređe da pišeš definicije...
Izgubio sam volju za tim.
Primetila sam. Doduše i ja baš slabo pišem, poludim kada vidim da ljudima defke stoje po sat vremena, a za to vreme ih pročita samo petoro (kao Brusova defka juče). Katastrofa. Kome čovek i da piše onda...
Ne zbog toga, već mi je cela Vuka izgubila draž samo neke ozbiljne teme i razgovori, svaki pokušaj zajebancije se uništava, sve je postalo melahonično. Sad se više smorim kad sam na Vuki nego kad sam sam.