Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ajd' onda da budem ontopik! Ti bazeni bi trebali da budu neko javno dobro da se narod opušta do mile volje, a da imaju neku simboličnu cenu čisto radi održavanja i štatijaznam.

2. slažem se.i da nema pišanja u bazene,a ko piša biće spenkovan i izbačen bez kupaćeg.za primer.

3. Hohoho, sviđa mi se kako razmišljaš.

4. pa,na šta to liči,smo došli na bazen,ili na zlatni tuš...

5. Ima ono sredstvo za detektovanje urina u bazenu, zamisli širi se boja oko tebe. Prvo blamčina pa spenk kroz redaljku.

6. znam,znam,treba to svaki bazen da ima.pa da viidimo ko će da piki,lolo

7. Zaboravih da dodam i snimanje pa kačenje na jutjub. šelolo koj sadizam

8. i postavljanje slike na ulaz bazena,stub srama,pišanija.

9. Ima li ovde koga uopšte? ALOOOOOOOOOOO!!!

10. Kad ima? Uglavnom uveče, a?

11. ma nema nikog, opet smo počeli da spamujemo defke :)

12. Stvarno sramota, spemujemo defke na sve strane, a tema nam zvrji prazna...

13. Ja se polako povlačim sa Vuke, samo još koja tema me drži ovde inače bih otišao. A sad kad su uhapsili ovoga Hadžića, čekam samo da prodamo stanove ja i moja uža porodica i paljba u inostranstvo.

14. Matrikse, vidim da si počeo i mnogo ređe da pišeš definicije...

15. Izgubio sam volju za tim.

16. Primetila sam. Doduše i ja baš slabo pišem, poludim kada vidim da ljudima defke stoje po sat vremena, a za to vreme ih pročita samo petoro (kao Brusova defka juče). Katastrofa. Kome čovek i da piše onda...

17. Ne zbog toga, već mi je cela Vuka izgubila draž samo neke ozbiljne teme i razgovori, svaki pokušaj zajebancije se uništava, sve je postalo melahonično. Sad se više smorim kad sam na Vuki nego kad sam sam.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.