Ej ljudi jel primećujete da je ozbiljno opalo čitanje defki?
Nekako, nemam neku želju da se potrudim i izbacim nešto baš dojajno kada će malo ljudi pročitati, a ja sam još i čitan dosta. Podseća na trenutak kada smo mi napravili ovu Kvaksonsku ložu pre godinu dana. Razmišljam....šta bi mi mogli da uradimo po tom pitanju?
Da se okupimo ovde kao pre i da blejimo na jezercetu od jutra do sutra. :) Naročito sad kad su patke ponovo in. :D Zovnemo Ellu, Mariju Dee, Buksnetinu, a možda čak i Brusa ako bude 'teo :)
Pokušao sam to jednom al' nije upalilo. Šta znam, moraćemo nešto da smislimo da se obnovi čitanje defki jer posteri, reakcije i tako to je samo onako usput nešto. Defke su najbitnije. Barem nama koji smo na sajtu kao autori.
Pa pazi Bruce, nismo mi još ovo obnovili, al' ne bi bilo loše. Makar malo češće da postujemo ovde.
i ovaj fajt je samo jedan od pokušaja povećanja čitanja...
Tako sam i ja skapirao, mada ja ne bih stavljao u odabrane defke sa ovog fajta. Ne verujem da će dobro da prođu kod onih koji čitaju, a slabo učestvuju u sajtu. A opet, čini mi se da je takvih podosta.
Vidiš, nisam to lepo pročitao.
Tako će me neki bankari jednom zajebati, pa ću da budem u kreditu do kraja života jer nisam nešto dobro pročitao :)
Da to je već bolje. Neka defka od autora koji se dobro fajtao.
Inače ja sam se prijavio, kao što sam napisao na temi, samo zato što se sve novo dočekuje na nož, a mislim da bi trebali da svi malo više učestvujemo, a manje kritikujemo.
Zato sam i nagovarao Straju da se uključi. Ipak je on br.1
Bezveze vam je taj ultimate fight, očekivao sam one blogove što je kaizen onomad najavljivo. :( A i mene bi svako veoma lako pokopao "nešto-nešto-dragana" :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ako, cepaj kardio! Ionako samo spremaš neke pice, sendviče i savijače, ugojićeš se brate! :)
Šane, moram ja njega pod hitno na neku dijetu :)
Pa bio sam na dijeti tri nedelje i smršao tri, četiri kile. Saćemo Agi i ja da krenemo na fudbal na Adi, pa ću da budem vižljast očas posla :)
'De ste, patke! :)
Danas malo mirniji dan, al k'o zna šta će da se izrodi. Nego jel zna neko to što najvaljuju u 8 šta je? Baš me zanima.
Mislim na ovo
http://i43.tinypic.com/34obhht.gif
Bruce podeli sa patkama, mada samo jedna je tu doduše, al' nema veze :)
http://www.dodaj.rs/f/3i/NE/4c4JjCE6/patke.jpg
hehehe dobro ovo Peki.
Ček da ubacim neku pesmu, pa ko bane na jezerce da može malo da čilira uz nju.
http://youtu.be/muh0kUeMSXs
Ej ljudi jel primećujete da je ozbiljno opalo čitanje defki?
Nekako, nemam neku želju da se potrudim i izbacim nešto baš dojajno kada će malo ljudi pročitati, a ja sam još i čitan dosta. Podseća na trenutak kada smo mi napravili ovu Kvaksonsku ložu pre godinu dana. Razmišljam....šta bi mi mogli da uradimo po tom pitanju?
Da se okupimo ovde kao pre i da blejimo na jezercetu od jutra do sutra. :) Naročito sad kad su patke ponovo in. :D Zovnemo Ellu, Mariju Dee, Buksnetinu, a možda čak i Brusa ako bude 'teo :)
Pokušao sam to jednom al' nije upalilo. Šta znam, moraćemo nešto da smislimo da se obnovi čitanje defki jer posteri, reakcije i tako to je samo onako usput nešto. Defke su najbitnije. Barem nama koji smo na sajtu kao autori.
Jebote, ladno ste se aktivirali... vrte se stvari, i ovaj fajt je samo jedan od pokušaja povećanja čitanja...
E, da, sram vas bilo što me niste zvali...
Pa pazi Bruce, nismo mi još ovo obnovili, al' ne bi bilo loše. Makar malo češće da postujemo ovde.
Tako sam i ja skapirao, mada ja ne bih stavljao u odabrane defke sa ovog fajta. Ne verujem da će dobro da prođu kod onih koji čitaju, a slabo učestvuju u sajtu. A opet, čini mi se da je takvih podosta.
Ma kakve defke sa fajta, one su tu samo da se čita - nagrada je NEKA odabrana, nikako ova...
Vidiš, nisam to lepo pročitao.
Tako će me neki bankari jednom zajebati, pa ću da budem u kreditu do kraja života jer nisam nešto dobro pročitao :)
Da to je već bolje. Neka defka od autora koji se dobro fajtao.
Inače ja sam se prijavio, kao što sam napisao na temi, samo zato što se sve novo dočekuje na nož, a mislim da bi trebali da svi malo više učestvujemo, a manje kritikujemo.
Zato sam i nagovarao Straju da se uključi. Ipak je on br.1
Sad se baš dogovaram sa ostatkom ekipe, videću sutra šta su odlučili - ja ode da spavam, treba mi san zbog lepote :)
Naravno, ne bi bili ovako zgodni i lepi da ne spavamo dovoljno lololololo
Aj laku noć, pa sutra novi dan, nova bleja :)
Bezveze vam je taj ultimate fight, očekivao sam one blogove što je kaizen onomad najavljivo. :( A i mene bi svako veoma lako pokopao "nešto-nešto-dragana" :P