Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
to za igre nisam ni znao, postao sam aktivan na forumu tek sa ovom temom... eh Stefane, Stefane.... :)))
Eto, ne moram ništa više reći :)
Rifreš.
Evo ga još jedan rifreš :)
Pa gde ste vi svi, sunce vam vaše? :)
SREĆAN USKRS PATKE!!!!
I evo predloga za ukrašenje trpeze našim detaljem
http://www.istra-webshop.com/media/catalog_product/3427935-0.jpg
Što je lepo :) Vaistinu vaskrse.
evo da ja ostavim post da opet ubijem temu :(
Malo sutra, moram da branim svoju titulu!!! :P
Nećeš vala, ptico :))
Gde si bre, sto godina...
Evo i mene na mestu koje najviše volim na Vukajliji.
De ste patke :)))
E nego gde je Peki, upali mu Dragani u zamak i našli neke naše tamo..mora da je otputovao za Austriju odmah da vidi šta se dešava .)
ma rešila Gaga problem odmah - priznala da nisu njeni radnici i poslala ih kući :)
Nema zezanja kod Gage, a tek sada sam pročitao da je to zamak...'ladno Dragana Mirković živi u zamku lolololo
Uvek sam govorio da je gotivnija od Cece. Ceca će u tvorza, a Gaga u zamak.
Evo me Brus, jedva sam se zalečio od hemoroida, bukvalno me jebe učenje i crtanje, prosek 3.75 jebem ih u kljun škrbav. :D
Đes Đonika. :)
ima Ceca neke zamkove po Srpskoj...
Kad budete dolazili ovamo, Šarlo je izrazio želju da vas upozna, a i Bobi Braun je zainteresovan ako bude u Odžacima... dogovorićemo se - UBR: sutra u 15.00 emisija žene na Prvoj uživo, gostuje Bobi Braun sa Homenom...
Evo me kući odmaram malo. Ja se zab'o na Vukajliju, a Ela secka papiriće za origami. Napraviće crnog labuda. Baš joj je gotivna ta zanimacija.
Šta se radi kod tebe Matrikse?
Čuo sam da su Hemoroidi zajebana stvar. Da boli k'o đavo....drž' se...
Koliko dugo nisam video tu ljudinu, godinu dana, kao i ostale ove iz NS i BG što su bili. Osim Sosa, njega sam sreo pre koji mesec.
Bilo pa prošlo, sreća pa nije bilo krvi. :)
Edit:
Pardon, ne viđeh ovo, skidam malo ex-yu pesme da slušamo ja i moja patkica dok budemo uživali. :3
U ekstra. I ja bi njih da upoznam svakako, a i svi ostali su u istom fazonu, tako da bi bilo lepo. Ma nešto ćemo sigurno iskombinovati, jer koliko smo ovde vremena proveli zajedno na sajtu, stvarno je red, mada kao da se svi znamo po sto godina...takav je već osećaj .)))
Ja ću biti na Adi, ali sada rekoh Eli, ona će gledati. Video sam ga pre neki dan na TV-u kada je pričao o zakonu....valjda će izgurati tu priču zbog svih koji imaju decu i koji će ih imati.
Odlično da je prošlo. Ko od da je imao klasifikovao ih je kao ozbiljan problem.
Kako ide škola?
I što i dalje ne pišeš defke? Morao bi malo da se aktiviraš. Mi svi i dalje pišemo i to može se raći da članovi lože objašnjavaju na sajtu :)