Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Imam ja defku Zlabud posvećenu onom crnom labudu u Dunavskoj ulici u NS ;)
Hmmmm, meni ovo malo perverzno? :)))
Hemoroidi su veoma zajebani. Dobiješ ih iz zajebancije, a trajnog leka nema...
Hehehe a bilo koja rečenica koja sadrži reč patka, mora da bude dvosmislena pa to ti je.
Skini Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
http://youtu.be/TqGr6jWZJkI
I jeste. :)
I što i dalje ne pišeš defke? Morao bi malo da se aktiviraš. Mi svi i dalje pišemo i to može se raći da članovi lože objašnjavaju na sajtu :)
Beži bre, nije to za mene, još sam i zarđao, ništa od noembra nije bilo.
Saću bacim pogled :)
Ja sam malo ostao bez inspiracije i rešio sam da ne silujem, nego baš kada mi se piše, napišem defku pa opet odmaram. Bilo mi je već par puta tako.
Ponekad naleti dan kada pišem po tri dnevno, a ponekad ne mogu ništa podve, tri nedelje. Jebiga, svašta sam već definisao, pa mora malo da ponestane inspiracije. Teže se nalazi.
Neka, neka, e inače svidelo mi se ono na blogu što si pisao o ovoj grupi i nama, i šta si ovde naučio i tako to...kul mi to nekako.
MI ćemo ovako da doguramo jednom do te 1000. strane :)
ja izgubio link... hajde baci ponovo da skoknem i tamo...
Da Matrikse baci link i to sa patkicom...jel to nešto ozbiljno.....kol'ko ste već zajedno?
Ponekad naleti dan kada pišem po tri dnevno, a ponekad ne mogu ništa podve, tri nedelje. Jebiga, svašta sam već definisao, pa mora malo da ponestane inspiracije. Teže se nalazi.
Meni obrnuto, ideje fale tj. falile, ne pišem više, okanuo sam se toga.
Čovek se uči dok je živ, pa tako kad god da sam došao ovde, bilo bi isto.
Nažalost, blog mi je brisnut zbog neaktivnosti. Uh, ozbiljno, ali veza na daljinu, malo zajebano. A da živimo u istom gradu, preverzativa ne bi bilo više. :D
Odlično. To su uvek lepe vesti. A odakle je?
Iz Čačka, ali je u domu u BG zbog škole. I da, izvini Džoni, jednva čitam, od februara smo zajedno.
Ajde ti tamo se ušuškaj sa njom i uživaj. I naravno polako. Bez žurbe. Samo uživajte zajedno, a ta daljina nije ništa strašno. Kako budete napredovali, sve ćete biti bliže.
Kuckamo se ovih dana. Ova tema mora malo opet da zaživi :))
Ode i ja dučim, sutra ispit, a Vuka zabada ko nezdrava...
Aj laku noć Džoni. Ma meni i njoj problem daljina ovako, dopisujemo se stalno preko SMS, ali fizički malo ubi. :)
Aj pa srećno sutra Brusinjo. Baci ovde šta si uradio.
Laku noć i uživaj. I nemoj da te ubija. Gledaj na to kao na ispit. Ako to pregrmite, znači da se zaslužujete :)
Nije problem izdržati, ali ono, nije ni svejedno. :P
Jeste li žive, patke?
I naravno vi zapustiste ovo mesto, kao i uvek...