Hvala opet Bruce, mada mi neće trebati sreća, već sam dovoljno usavršio tehnike i kate za polaganje, samo treba još da radim borbu i vežbe sa rekvizitima i to je to. Položiću zasigurno. :)
Hvala. Smara, ali ipak su deo karate-a. Polažem za 2 nedelje za crni pojas. :pleše po sobi:
Bravo Matrikse. Videćeš da će ti uvek značiti u životu to što si dotle dogurao. Trenirao sma i ja karate al do plavog čini mi se....možda sam i pre odustao, na zelenom, ali i dan danas pamtim sve.
mene je ćale trenirao, upamtio sam samo da karatista pobeđuje onda kada se uopšte ne potuče... sad mi žao što nisam više trenirao, a manje slušao senseija šta priča :)
Bravo Matrikse. Videćeš da će ti uvek značiti u životu to što si dotle dogurao. Trenirao sma i ja karate al do plavog čini mi se....možda sam i pre odustao, na zelenom, ali i dan danas pamtim sve.
Hvala. Većina i odustane kod tih pojaseva.
mene je ćale trenirao, upamtio sam samo da karatista pobeđuje onda kada se uopšte ne potuče... sad mi žao što nisam više trenirao, a manje slušao senseija šta priča :)
Nikad nije kasno da kreneš opet trenirati, ozbiljno.
Mada kasnije sam trenirao basket i kažu mi tamo da je karate odlična osnova za svaki sport...nešto sa koordinacijom jebem li ga, zaboravih...uglavnom, kažu da valja, zato guraj samo dalje...
Zna, zna! :)
Ella je prethodnih sat vremena na Vuki provela čitajući temu okupljanja u NS-u, tako da sam u toku sa svin dešavanjima tamo :)
Mislim da nema potrebe da napominjem da mi je mnoooogo žao što nisam prisustvovala :(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
2. mesto u borbama, Bruce.
bravo, to i jeste najlepši deo - kate smaraju :)
Hvala. Smara, ali ipak su deo karate-a. Polažem za 2 nedelje za crni pojas. :pleše po sobi:
:drži palčeve: :)
Hvala opet Bruce, mada mi neće trebati sreća, već sam dovoljno usavršio tehnike i kate za polaganje, samo treba još da radim borbu i vežbe sa rekvizitima i to je to. Položiću zasigurno. :)
Hvala. Većina i odustane kod tih pojaseva.
Nikad nije kasno da kreneš opet trenirati, ozbiljno.
Mada kasnije sam trenirao basket i kažu mi tamo da je karate odlična osnova za svaki sport...nešto sa koordinacijom jebem li ga, zaboravih...uglavnom, kažu da valja, zato guraj samo dalje...
Jeste, pošto karate traži koordinaciju nogu i ruku, leve i desne strane tela.
Bilo nas troje sa jezera na okupljanju u Ns :) Samo niko me ne spomenu tamo na temi, odoh da to regulišem.
meščini da sam te ja spomenuo u kontekstu Male Vidre, ako me razumeš :)
Zar još nismo napunili hiljadu strana?
Zakazali smo, leb nas jebo! ;)
Mi još ponekad i dođemo, ali tebe nema ni od korova :)
Ja mislila da ovde baš nikog nema, ali vidim da se držite...čvrsto za ogradu :)
To nešto na Kostićev račun?
Ma svratimo ponekad, kao penzosi što vole da pogledaju zgodnu devojku - ništa im ne znači, ali se sete lepih prošlih dana :)
Hahahahahahahaha, mislim da ona ne zna za to :D
Bruce, nisam video da si me igde spomenuo :P
Ella bre, nema te nikako :)
A dooooobro, upropastio se čovek malo...šta sad ;)
BTW izgledaš kao Knez na onoj slici lololo
Uvek sam volela kod tebe to što u jednoj rečenici tako lepo objasniš moje misli :)
Zna, zna! :)
Ella je prethodnih sat vremena na Vuki provela čitajući temu okupljanja u NS-u, tako da sam u toku sa svin dešavanjima tamo :)
Mislim da nema potrebe da napominjem da mi je mnoooogo žao što nisam prisustvovala :(
Aaaa, lepo, lepo. Jbg, pokušaj da dođeš sledeći put :)
Matrikse, si ti to krenuo u neku teretanu? Deluješ mi malo razbacano na slici :)