Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 2. mesto u borbama, Bruce.

2. bravo, to i jeste najlepši deo - kate smaraju :)

3. Hvala. Smara, ali ipak su deo karate-a. Polažem za 2 nedelje za crni pojas. :pleše po sobi:

4. :drži palčeve: :)

5. Hvala opet Bruce, mada mi neće trebati sreća, već sam dovoljno usavršio tehnike i kate za polaganje, samo treba još da radim borbu i vežbe sa rekvizitima i to je to. Položiću zasigurno. :)

6. Hvala. Smara, ali ipak su deo karate-a. Polažem za 2 nedelje za crni pojas. :pleše po sobi:

Bravo Matrikse. Videćeš da će ti uvek značiti u životu to što si dotle dogurao. Trenirao sma i ja karate al do plavog čini mi se....možda sam i pre odustao, na zelenom, ali i dan danas pamtim sve.

7. mene je ćale trenirao, upamtio sam samo da karatista pobeđuje onda kada se uopšte ne potuče... sad mi žao što nisam više trenirao, a manje slušao senseija šta priča :)

8. Bravo Matrikse. Videćeš da će ti uvek značiti u životu to što si dotle dogurao. Trenirao sma i ja karate al do plavog čini mi se....možda sam i pre odustao, na zelenom, ali i dan danas pamtim sve.

Hvala. Većina i odustane kod tih pojaseva.

mene je ćale trenirao, upamtio sam samo da karatista pobeđuje onda kada se uopšte ne potuče... sad mi žao što nisam više trenirao, a manje slušao senseija šta priča :)

Nikad nije kasno da kreneš opet trenirati, ozbiljno.

9. Hvala. Većina i odustane kod tih pojaseva.

Mada kasnije sam trenirao basket i kažu mi tamo da je karate odlična osnova za svaki sport...nešto sa koordinacijom jebem li ga, zaboravih...uglavnom, kažu da valja, zato guraj samo dalje...

10. Jeste, pošto karate traži koordinaciju nogu i ruku, leve i desne strane tela.

Bilo nas troje sa jezera na okupljanju u Ns :) Samo niko me ne spomenu tamo na temi, odoh da to regulišem.

11. meščini da sam te ja spomenuo u kontekstu Male Vidre, ako me razumeš :)

12. Zar još nismo napunili hiljadu strana?
    Zakazali smo, leb nas jebo! ;)

13. Mi još ponekad i dođemo, ali tebe nema ni od korova :)

14. Ja mislila da ovde baš nikog nema, ali vidim da se držite...čvrsto za ogradu :)

15. To nešto na Kostićev račun?

Ma svratimo ponekad, kao penzosi što vole da pogledaju zgodnu devojku - ništa im ne znači, ali se sete lepih prošlih dana :)

16. Hahahahahahahaha, mislim da ona ne zna za to :D

Bruce, nisam video da si me igde spomenuo :P

Ella bre, nema te nikako :)

17. To nešto na Kostićev račun?

A dooooobro, upropastio se čovek malo...šta sad ;)
    BTW izgledaš kao Knez na onoj slici lololo

Ma svratimo ponekad, kao penzosi što vole da pogledaju zgodnu devojku - ništa im ne znači, ali se sete lepih prošlih dana :)

Uvek sam volela kod tebe to što u jednoj rečenici tako lepo objasniš moje misli :)

18. Hahahahahahahaha, mislim da ona ne zna za to :D

Zna, zna! :)
    Ella je prethodnih sat vremena na Vuki provela čitajući temu okupljanja u NS-u, tako da sam u toku sa svin dešavanjima tamo :)
    Mislim da nema potrebe da napominjem da mi je mnoooogo žao što nisam prisustvovala :(

19. Aaaa, lepo, lepo. Jbg, pokušaj da dođeš sledeći put :)

20. Matrikse, si ti to krenuo u neku teretanu? Deluješ mi malo razbacano na slici :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.