Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jok, takve sam građe, karate, svako veče treninzi, genetika ovo ono :)

2. Ehh taj karate...lepe uspomene mi budi :)

Lep je to sport. Em lep, em koristan :)

3. Matriks bre izgleda kao grom! Da imam sina voleo bi da tako izgleda... što bi rekle Crnogorke "I za u kuću i za u kafanu, da se ne postidiš".

A da znate vas četvoro kakav performans je spremljen za vas kad dođete, ne bi ni ovaj vikend propustili... :)

4. A da znate vas četvoro kakav performans je spremljen za vas kad dođete, ne bi ni ovaj vikend propustili... :)

Kojih četvoro? :)

Ovaj vikend? Ima negde okupljanje i ovog vikenda?

5. Neki su pojedinci pominjali road trip do Odžaka... tamo neki Agilni, Kurajberi i Penzioneri :))

6. Ja bih došao da mogu.

7. Pa aj videćemo šta se to sprema, pa možda budemo deo tog puta :)

tamo neki Agilni, Kurajberi i Penzioneri :))

A zeeezaš me da si pripremio performans baš za nas četvoro? :) Rastopih se sad, ali ozbiljno :)

8. I performans, isključivo vezan za vas četvoro, i prigodne poklone sa fusnotom koje ćete sami napraviti :)

EDIT: Matrikse, dug je život, a ja nigde ne mrdam - kad god dođeš biće druženja :)

9. Pa ja ne mogu dočekati sad!

Šta reći, čast mi je što sam uvrštena u tako nešto...msm od toliko autora, baš i ja da sam u tome... :)

A bre, jedva čekamo da te upoznamo, imamo neki osećaj kaaaaao da te znamo 20 godina :)

10. msm od toliko autora, baš i ja da sam u tome... :)

Ako ćemo realno, ti si prva i počela :)

11. Bruce, znam to, al' ipak, kad će biti da baš budu skoro sve patke na jednom okupljanju? :) I ja sam ovde još tačno 3 godine i onda palim da studiram sa devojkom u inostranstvu.

12. Uf, to samo može u BG, ali ja sam tamo ekstremno retko, moglo bi se reći i nikad. Najviše što sam u životu gostovao u BG bilo je dva puta po jedan dan u istoj godini... Treba sačekati, potreba rađa priliku...

13. Vidiš, ja ne mogu ni tamo, keva mi ništa ne da. Bukvalno molim Boga da napunim 18 i da mogu da radim bilo šta bez da se ona u to meša, iritirajuće je to.

14. Ako ćemo realno, ti si prva i počela :)

Pih, ja se ponadala da sam ti draga...kad ono formalnost čista ;)))

Bukvalno molim Boga da napunim 18 i da mogu da radim bilo šta bez da se ona u to meša, iritirajuće je to.

Joooj ne žuri nigde, godine će očas posla proleteti. Svaki period u životu ima svoje lepe strane i prednosti :)

15. Joooj ne žuri nigde, godine će očas posla proleteti. Svaki period u životu ima svoje lepe strane i prednosti :)

Nije da igde žurim, ali znaš koji je osećaj kada ne možeš da odeš negde gde želiš? Ovaj period stvarno nema lepih strana, nije da ih nisam tražio.

16. Vidiš, ja ne mogu ni tamo, keva mi ništa ne da.

Ja da se pitam moje ćerke ne bi ni iz kuće izašle. To je savršeno normalna roditeljska paranoja :)

17. Ova nije normalna paranoja, jbt, jedva mi da do 23h da budem napolju, a ovi moje godište već uveliko izlaze do kasno. Nije sad baš želim da budem do jako kasno, ali majku mu, nisam malo dete.

18. ljudi moji, kako je teško kreirati nalog iznova kad imaš samo jedu defku dnevno... još ja dobro i prolazim, kako li je onima koji ne znaju ukuse vukajlijaša...

19. Ja na ovom nalogu mogu da pišem samo jednu defku...

20. Jooooj, Matrikse, znaš li ti otkad ja nisam bio ograničen sa brojem defki... ubi me ovo na duplom... :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.