U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Opa, eto opet bleje na Patkama (kako ovo zvuči krv ti jebem)
Sad ti zvuči zajebano, ali jedino si se ti izvukao od bleje na patki :)
Hahahhahahahahahahahahaaha
sram te bilo kako se slatko smeješ :)
Slatko dete slatko se smeje lolololo
Brus, kako ko, neko je bio na patki, neko je bio patka lolololololo
+1 ;D
JU!
E da, Brus, na okupljanje sam došao posle 5 sati bitisanja patke (u ovom kontekstu što sad pričamo), tako da ako sam ti bio iole čudan, zbog toga je :D
Ne znam koji mi kurac večeras, ošinulo me to neko ludačko raspoloženje :)
Matriks, nisi mi bio čudan nego se videlo da si umoran. Ni ja nisam bio raspoložen kako umem, treba mi vremena da se "zagrejem", a to je nemoguće u velikom društvu...
Ella, samo cepaj, mnogo volim kad si u takvom raspoloženju jer onda i ja mogu da se razmahnem glupostima :)
Ovo kao da sam ja napisala.
Zato su najbolji skupovi do 5 ljudi, milina jedna. Ne volim ja ta opštenarodna veselja.
Ma ja tebe obožavam baš zbog tih tvojih gluposti! :)
A pa dobro. Al' nakon što ste vi otišli, ja mrtav umoran a samo sam popio malo piva tokom celog dana, sedeo sa Predražinjom kojeg je malo pohvatalo pivo (a tek je tad kulijana lik) i mi pričamo nešto, baljezgamo, umiremo od smeha, ma budale smo skroz bili :D
Ella, welcome to the club! :)
Patka čini čuda! U život vraća! ;D
Ćut' bre, ja sam zbog toga mogao ostati bez glave, da mi je devojka mogla prenoćiti, ne bi ono bilo 5 sati, nego 10 minimum... A okupljanje, pfff, daleko bilo da bih i stigao pomisliti na to da je ostala...
Kakav kapacitet u tim godinama! ;)))
To plaćam bubregom, sve što telo treba da trpi, sve pređe samo na bubreg. Kako, ne znam.
kaži joj da manje šutira petama :)
Ahahahahaha eto ti defka Brus ;)
Ajoj, kad bi ja uspeo da definišem sve što mi padne na pamet imao bi milion pluseva...