Devojka ili žena koja je veoma aktivna tokom spavanja. Ruke i noge joj stalno lutaju, čas je gore, čas dole, maksimalno uživajući u svakom trenutku onoga što radi. Neverovatno i nezaboravno iskustvo za svog partnera koje nikad ne gubi na snazi.
PRIMER:
- Daj se malo smiri ženska glavo!
- Zašto, ja sam mislila da muškarci vole vatrene...
- Jedno je vatreno, a drugo je ovo. Ganjam te po ovom krevetu već pola sata, umorih se ko maraton da trčim!
Pih, ona da se pomera, mnogo bre to za nju, previše užitka ima u tom momentu da bi išta radila ;)
Ne valja joj ta rabota, triks.
Treba to bre življe malo, valja i tebi odmarati :)
Pročitaj i drugi deo rečenice Ella, pomera se i ona kad treba :)
Znači radiće dupli, a?
Hahhahaha ovo ti je vrhunsko!
Izbaci to sa onog duplog...ako već nisi definisao :)
Nisam još, sutra uveče imam prazan slot pa ću je podići :)
Poslao sam jednu i onom krupovrbaškom zmaju što ti kuka na defki da mu fali 50 poena za čet :)
Haha a šta si mu poslao? :)
Vatrena ljubavnica
Devojka ili žena koja je veoma aktivna tokom spavanja. Ruke i noge joj stalno lutaju, čas je gore, čas dole, maksimalno uživajući u svakom trenutku onoga što radi. Neverovatno i nezaboravno iskustvo za svog partnera koje nikad ne gubi na snazi.
PRIMER:
- Daj se malo smiri ženska glavo!
- Zašto, ja sam mislila da muškarci vole vatrene...
- Jedno je vatreno, a drugo je ovo. Ganjam te po ovom krevetu već pola sata, umorih se ko maraton da trčim!
Dobra je! :)
No nisam znala da pišeš po narudžbini...da sam znala, obratila bih ti se :)
ma ne pišem, žao mi čoveka, a meni trunu ideje... najteže mi je kad treba da pišem na duplom da smislim kako da mi defka ne liči na brusa...
Jeb'o majku, ja kad dam ideju, sve nešto odlično seva, nije fora!
Pa piši brate, ja volim da čitam više nego da pišem - onda mogu da se zajebavam po komentarima za sve pare :)
A taman se ponadah da imam kome da se obratim da piše 'mesto mene ;D
Ma kakvi, kad ja tako dam ideju, ništa mi ne ide lepo tu. A i odustao sam od pisanja + ostarilo se, rđa uhvatila moje pero...
Šta bi ti, da me stigneš na listi? :))
Kao da ti treba shadow writer, pišeš bolje nego pola sajta...
Ne strahuj :) Krv sam propišala i dok sam se jedva dovukla do oko pedesetog mesta.
Volim i ja tebe! ;)
Ja znam da smo mi naši, ali... ;)
po cenu da se ponavljam, evo opet: Bruce ne hvali, Bruce samo piše istinu :)
Jbt, tek sad pogledah svoj profil, zadnji put sam ga proverio pre pola godine, i to mislim baš proverio.
Verujem ja tebi Brus, znaš da svaka tvoja za mene ima težinu :)
Ali realno, da je baš tako, ne bih se po rang listi ovoliko razvlačila k'o slina ;D
Ma ti bre, triks, treba da nastaviš da pišeš... :)